Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 2
Търся да купя за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в източните и южните райони на град София. Сградата да е тухлена или по-нова ЕПК. За предпочитане да е обзаведен. Предпочитани са ...
Мой клиент търси да закупи апартамент на комуникативно място в южните райони. Сградата да е тухлено строителство след 1970-та година. Клиентът ми купува с налични средства.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони, покупка с цел инвестиция. Бюджетът е около 40000 евро.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за зъболекарски кабинет. Приоритетни райони са кв. Витоша, Студентски град или около търговски център. Етажът да е първи или партер.
Ексклузив
Търся за мой клиент апартамент в гр. София. Може да е с 1 или 2 спални. Предпочита централни райони и ж.к. Овча купел. Бюджетът е до 70000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент, ново строителство, може и със статут на ателие. Предпочитани райони са източни и южни.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в южните райони, с бърз достъп до бул. България. Сградата да е тухлена и с АКТ 16.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент до 40 кв. м, по възможност ново строителство и за предпочитане на разсрочено плащане. Интерес представляват кварталите Манастирски ливади, Овча купел, Слатина.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент напълно завършен и обзаведен едностаен обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент във всички южни квартали. Жилището трябва да е в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в Южни райони, панелно и ЕПК и строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в южните райони на гр. София. Може да бъде панелно строителство.
Мой клиент купува двустаен апартамент или едностаенс по-голяма квадратура в сграда тухлено строителство след 2008 година, в южните райони.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони. Сградата да е тухлена, в процес на строеж. Клиентът ми има налични средства.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Южни райони. Предпочита в затворен комплекс, с хубава гледка и бед скосявания.
Частна обява
Имот за лично ползване
Купувам ЕДНОСТАЕН апартамент, град София, Южни райони
Информацията 310548 не е достъпна!
Купувам ЕДНОСТАЕН апартамент/ДВУСТАЕН апартамент, град София, Западни райони, Южни райони, Централна част
Информацията 310463 не е достъпна!