Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 1
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Търся за мой клиент 1 - СТАЕН или 2 - СТАЕН в района на Овча купел, Красно село, Бъкстон, Лагера, Хиподрума. Да не е за голям ремонт. Предпочита ЕПК, необзаведен, без ТЕЦ за отопление. От 3 - ти етаж ...
Търся за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в гр. София. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт и да може да се ползва веднага. Типа строителство няма значение.
а мой клиент търся двустаен апартамент до 62 000 евро, който да е задължително с Акт 16 и с довършителни работи. Клиентът работи близо до Пирогов и трябва да има удобен достъп с градски транспорт.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен апартамент до 60кв. м около ул. Любляна, ул. Боряна, ул. Монтевидео. Възможно е да закупи едностаен апартамент, с възможност за преустройство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Овча купел, гр. София. Разглеждат се както старо, така и ново строителство - може и в строеж. Не се интересува от имоти на първи етаж. Покупката е с цел инвестиция.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Без крайни квартали. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да закупи едностаен, двустаен апартамент в сграда в начален етап на строеж в района на ж.к. Младост, Дървеница. За предпочитане да е в близост до метростанция.
Купувам за наш клиент едностаен апартамент в гр. София. За предпочитане да се намира на комуникативно място, в близост до метростанция. Разглеждат се най-вече необзаведени жилища, може и в строеж, но ...
Мой клиент търси малък апартамент - студио или двустаен в гр. София. Жилището да е в сграда ново строителство с Акт 16. Разглежда почти всички райони на столицата. Без партерен етаж.
Наш клиент търси малък апартамент (може и ателие) в гр. София. Разглеждат се посочените квартали, като сградата трябва да е ново строителство и да е близо до спирки на градски транспорт или метро. Сградата ...
Търся за мой клиент едностайно жилище, тип гарсониера, в посочените райони. Бюджетът е 30000-35000 евро.
Търся за клиент на Мирела малък апартамент готов за нанасяне. Разглеждат се предложения в цяла София. Важно е сградата да е завършена.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в южните райони на град София. По възможност, към жилището е хубаво да има и малка тераса. Да не бъде със северно изложение.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в идеален Център. Апартаментът може да е за тотателен ремонт, важното е да е на нисък етаж.
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Търся 1-стаен или 2-стаен апартамент в нова тухлена сграда. Може да бъде и в процес на строителство.
Купувам офис или магазин в западните и южните квартали на града. Помещението може да както обзаведено, така и необзаведено
Мой клиент търси да закупи апартамент до 80 кв. м в ж.к. Красна Поляна, ж.к. Овча купел, кв. Западен парк. Възможно е сградата да е в строеж.