Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Оборище
Мой клиент търси маломерен, едностаен апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения и на партерни етажи.
Купувам за мой клиент фис в идеалния център, непосредствено до Съдебна палата и ул. Алабин. Желае да има удобни транспортни връзки.
Мой клиент търси да закупи маломерен едностаен или ателие, подходящо за живеене до посочения бюджет. Иска да не е промишлен тока. Без значение района, само да е без Орландовци и Фондови жилища.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с цел инвестиция на подходящо място в хубав квартал около молове, централни улици, паркове и училища. Разглеждат е оферти само тухлено строителство във всички ...
Купувам едностаен апартамент за мой клиент в централната част на град София. По възможност в близост до удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент в Източните и Централните райони на София. Без значение е типа строителство.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в района ж.к. Яворов. Разглеждат се предложения на по-нисък етаж, без първи.
Мой клиент търси да закупи едностаен по-голям или двустаен апартамент в района на бул. Владимир Вазов, мостът Чавдар, гара Подуяне, парк Гео Милев и мол Сердика. Може да бъде новострояща се сграда, но ...
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в хубави квартали дори за предпочитане е за ремонт до 90 000Е. Разглежда само тухла - между 3-ти и 8-ми етаж, може и ЕПК - високи, 8 етажни. Може ...
Мой клиент търси да закупи ново едностайно жилище (тип студио) в районите около Исул (ул. Чаталджа). Сградата може и да е в по-начален етап на строителство. Купува със собствени средства.
Мой клиент търси едностаен апартамент до метростанция, важно е да има балкон. Без партер и без последен. Без ново строителство.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони, който по възможност да е след ремонт с обзавеждане. Може да е с ново строителство с АКТ 15 или 16.
Купувам за мой клиент компактен апартамент на изгодна цена. Строителството трябва да е монолитно. Предпочитан район е широк център.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, с цел инвестиция, в топ центъра на град София. Имотът може и да е за ремонт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Мой клиент купува 1-стаен апартамент, необзаведен. Да не е на партерен етаж. Желае задължително да е до парк Заимов или до моста Чавдар.
Търся за мой клиент имот в централните райони на град София. Няма предпочитание за етаж или строителство, важно е да има АКТ 16.