Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Оборище
Нова
Купувам за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, в близост до пл. Македония. Сградата да е добре поддържана.
Нова
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в централната част на града или в кв. Лозенец. Сградата да бъде тухлена. Апартаментът може да бъде на партерен етаж.
Търся да купя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на ж.к. Банишора. Задължително е да има балкон или тераса.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент с една спалня и задължително с балкон. Разглеждаме предложения в кв. Лозенец и Център.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за зъболекарски кабинет. Приоритетни райони са кв. Витоша, Студентски град или около търговски център. Етажът да е първи или партер.
Търси да купи едностаен апартамент със статут на ателие в центъра на град Варна. Да е на комуникативно място с достъп до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент напълно завършен и обзаведен едностаен обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в централните райони на град София, може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в сграда с Разрешение за ползване. Разглежда предложения с цена до 100 000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Имам клиент, който търси за покупка малко жилище в Идеален център, пешеходната зона на бул. Витоша и преките улици, или кв. Лозенец.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние, на комуникативно място. Предпочитани райони са Редута и Гео Милев. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на строеж.
Частна обява
Търся тухлен едностаен или двустаен на партер или първи етаж с Акт 16 или старо строителство
Частна обява
.Търся да закупя едностаен апартамент нов или в добро състояние
Частна обява
Търся жилище в ТОП център, нямам особени предпочитания, освен за местоположението.