Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Надежда 3
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда с предимство ж.к. Надежда. Бюджетът е до 60000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Купувам едностаен апартамент в района на ж.к. Надежда, Свобода, Връбница. Задължително с асансьор в сградата.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Разглежда в района на ж.к. Младост, Надежда. Имотът да е обзаведен, в сграда ново строителство с разрешение за ползване (АКТ 16).
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент на нисък етаж (партер или първи) в посочените райони. Да не е за основен ремонт. Плаща кеш и малко над посочения бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Купувам за мой клиент ателие, магазин или гараж в посочените райони, подходящ за преустройство в жилище. Може да е на партер. готов е за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент в ж.к. Надежда 1, ж.к. Надежда 2, ж.к. Надежда 3, ж.к. Надежда 4 и ж.к. Свобода. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК. Желае да не е на последен етаж и ...
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси едностаен апартамент в посочените райони с града ново тухлено строителство, която може да е в начален етап на строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Купувам 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Света Троица, Илинден и Надежда. Разглежда тухла и панел. Да е готов за нанасяне и да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Разглежда северните райони, в близост до удобен градски транспорт.
Купувам 1-стаен или малък 2-стаен апартамент в района около Северен парк. Желателно е жилището да има тераса/балкон и да се отоплява с ТЕЦ.
Търся 1-стаен или 2-стаен апартамент в нова тухлена сграда. Може да бъде и в процес на строителство.
Търся за мой клиент 1-стаен апартамент за инвестиция в западните и северните квартали на гр. София, панелно или ЕПК строителство, без първи и последен етаж.
Купувам 1-стаен апартамент в нова тухлена сграда в районите Надежда, Връбница, Свобода. Сградата може да бъде в процес на строеж.