Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
Мой клиент се интересува да закупи двустаен или с възможност за преустройство на двустаен апартамент в горепосочените райони, може и да е за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи едностаен апартамент в района на ж.к. Младост. Няма изисквания към типа строителство.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент, подходящ да преустройство в двустаен или двустаен в източни и южни райони. Може тухла, ЕПК и ПК строителство. Задължително с АКТ 16.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство. Интересува се от Младост 1, Полигона, Витоша и Студентски град. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Тръся за клиент 1-СТАЕН апартамент, ново строителство, в района на ж.к. Младост. Разглеждат се с приоритет оферти в завършени сгради с разрешение за ползване.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Южни или Източни райони. Да бъде в близост до метростанция. Разглеждат се оферти ново и старо строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Не желае северни райони. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент. Предпочита източни и южни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Слатина, ж.к. Полигона и ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство. Иска да е готово и да не ...
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Младост и околните райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.