Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в кв. Студентски град, в близост до Зимен дворец на спорта, УНСС и спирките на обществения транспорт.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или друго помещение (гараж, магазин), което да е пригодено за живеене.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в район близо до центъра. Строителството може да е тухлено или ЕПК.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за зъболекарски кабинет. Приоритетни райони са кв. Витоша, Студентски град или около търговски център. Етажът да е първи или партер.
Търси да купи едностаен апартамент със статут на ателие в центъра на град Варна. Да е на комуникативно място с достъп до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен апартамент до 40 000 евро. Може и на зелено. Предпочитани са източните квартали.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в центъра на гр. София, с Акт 16, без претенции за обзавеждане. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Клиентът търси изгоден апартамент в центъра, за инвестиция. Разглежда предложения за двустайни и тристайни апартаменти.
Търся за мой клиент голям едностаен или двустаен апартамент в Младост, Мусагеница, Дървеница или Дианабад.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Стрелбище, може и в сграда панелно строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в Студентски град, Витоша и Малинова долина.
Търся за мой клиент необзаведен едностаен апартамент ново строителство за покупка с цел инвестиция. Ще се гледат оферти само в Студентски град.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в нова сграда в кв. Студентски град, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в Студентски град, Витоша, Муагеница, Дианабад , Изток, Дървеница. Задължително с Акт 16.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в нова сград, тухлено строителство в района на ж.к. Студентски град. Подходящ за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент, ново строителство, може и със статут на ателие. Предпочитани райони са източни и южни.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в кв. Витоша Желателно е да има балкон и да не е първи или последен етаж.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с гараж или паркомясто. В близост до метро.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент, около 50 кв. м, в идеален Център. Сградата да е масивна, в отлично състояние, с просторни, светли и представителни общи части.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в кв. Витоша, кв. Малинова долина, кв. Кръстова вада, кв. Дианабад или кв. Манастирски ливади. Без първи и последен етаж. Предпочита да е в малка сграда. Бюджетът ...