Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в изброените райони. Да е ново строителство, като може и в начален етап на строеж.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Лагера, ж.к. Сердика, ж.к. Славия и ж.к. Хиподрума.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Не желае крайни квартали. Бюджетът е до 60000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно северни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се и имоти нуждаещи се от освежителен ремонт.
Мой клиент търси да закупи малък компактен едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент във всички райони на ж.к. Надежда в нова тухлена сграда. Да има асансьор.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент или студио в ж.к Люлин, ж.к. Надежда, ж.к. Обеля, ж.к. Красна поляна- всички части или ж.к. Разсадника. Разглежда предложения за тухлено, панелно и ЕПК строителство.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в ж.к. Сухата река и Подуяне.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Красно село.
Търся за мой клиент имот за инвестиция в Столицата. Жилището трябва да е близо до метростанция и спирки на градски транспорт. Разглеждат се предложения в посочените квартали.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се предимно предложения над втори етаж.
Търся за свой клиент двустаен апартамент в Младост всички части без 4-та. Без претенции за вида строителство - може и панелно.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент офис помещение, подходящо за лекарски кабинет. Разглежда в района на Медицинска академия и Петте кьошета, необзаведен и на нисък етаж.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, в нова тухлена сграда, с цел инвестиция. Да не е на първи/последен етаж и по възможност да е с довършителни работи.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в района на Студентски град. Предпочита да е в сграда, която има разрешение за ползване.
Искам да купя за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в южните и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, от втори етаж нагоре. Разглеждат се оферти само с разрешение за ползване ...
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ16, разглежда се само ново строителство.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 2, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Люлин - Център, ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 2, ж.к. Люлин 3, ж.к. Люлин 4, ж.к. ...