Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Младост 2
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент двустаен/тристаен апартамент в посочените райони, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен след основен ремонт. Да не е на партер. С приоритет ще се разглеждат оферти ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Дървеница. Бюджетът е до 120000 евро.
Клиент, с когото работя, търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда сгради с АКТ 16, без първи и последен етаж и да има асансьор.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Витоша, ж.к. Дианабад, кв. Изгрев, кв. Изток, кв. Малинова долина и ж.к. Студентски град. Разглежда ново строителство, може и на и на идеен проект.
Купувам 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент, ново строителство с АКТ 16, в южните райони на гр. София като за предпочитане са кв. Кръстова вада и кв. Манастирски ливади.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент двустан апартамент в гр. София. Предпочита кв. Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Слатина, Редута, Гео Милев, Изток, Изгрев, Яворов, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с акт 16.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент се интересува да закупи двустаен или с възможност за преустройство на двустаен апартамент в горепосочените райони, може и да е за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в източната част на София - Полигона Младостите, Мусагеница. Държи на тухлено строителство с акт 16.
Клиент на МИРЕЛА се интересува от парцел за жилищно строителство до около 2 000кв.м РЗП. Търси около метростанции като кв. Кръстова вада и района на НБУ са с приоритет. При атрактивно предложение може ...
Клиент търси да купи тристаен апартамент, да не е първи или последен етаж, в посочените квартали. Предимство е близостта на метростанция.
Търся за клиент тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с обзавеждане, задължително с АКТ 16 и да не са на шпакловка и замазка.