Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Люлин 4
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, в близост до метростанция. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин или ж.к. Овча купел, град София. По възможност имотът да бъде близо до метростанция, обзаведен и готов за живеене.
Клиента купува 2-стаен апартамент / без ателие/ приоритетно в кв. Хаджи Димитър, Слатина, Подуяне, Гео Милева, райони около мол Сердика. С АКТ 15 и пусков срок до 06.2020. .
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Купувам за наш клиент едностаен, двустаен апартамент в гр. София. Предпочита южни квартали и в района на кв. Разсадника, Люлин, Зоните. Не се разглеждат оферти на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда ново строителство в районите Дружба, Младост, Люлин и Манастирски ливади.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в ж.к. Дружба 1. Разглежда предложения с АКТ 16 и с цена до 35 000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда, която е ЕПК или панел, в близост до МЕТРОСТАНЦИЯ - районите на Люлин и Надежда, Връбница / до Бели дунав/. Бюджетът е 75 000евро, като ще купува ...
Търся за мой клиент еднофамилна къща в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с голям и поддържан двор.
Купувам за клиент двустаен апартамент в западните райони на града. Видът на строителството няма значение. Последните етажи не представляват интерес.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент до метростанция. Задължително е да има балкон. Без партер и без последен етаж.
Мой клиент търси едностаен апартамент до метростанция, важно е да има балкон. Без партер и без последен. Без ново строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, независимо дали е обзаведен или необзаведен. Може да е на на АКТ 14 или АКТ 15.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с отделна кухня. За предпочитане панелно или тухлено строителство. Да е в добро състояние. Може да е за освежителен ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда в процес на изграждане в крайните квартали на гр. София. Разглежда се с приоритет ж.к Люлин. Жилището да не е на първи или последен етаж. Купува със собствени ...
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в ж.к. Люлин, център, Павлово и Бъкстон. За предпочитане жилището да е необзаведено или за ремонт.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в района на ж.к. Люлин 4 и 5. Разглеждат се и апартаменти нуждаещи се от ремонт.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Люлин. Бюджетът е до 100000 евро.
Мой клиент търси гарсониера или двустаен апартамент в близост до Триъгълника, Толстой, Надежда, Свобода, Люлин до 40 000Е. Без значение е типа строителство.