Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Лозенец
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в комуникативен район. Сградата да бъде тухлена. Разглеждаме предложения и от затворени комплекси.
Търся за мой клиент купува малък офис или магазин за инвестиция. Няма конкретни изисквания за квартал, мястото да е комуникативно.
Търся за мой клиент парцел в София, на комуникативно място във всички квартали. С площ около 2000 кв. м.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Мой клиент купува тристаен или четиристаен апартамент в Лозенец. Предпочита да е обзаведен. Близостта до метростанция е предимство.
Мой клиент търси да закупи апартамент в центъра до 150000 евро. За предпочитане са районите около Руски паметник, Площад Македония, бул. Витоша, ул. Ангел кънчев, ул. Христо Белчев.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален център на град София, обзаведен и в добро състояние.
Търся за клиент тристаен апартамент (може и мезонет) в изброените райони. Предпочитаме имотът да е завършен и по възможност обзаведен.
Мой клиент търси да закупи тухлен апартамент в центъра на гр. София. За предпочитане е жилището да е без довършителни работи.
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в централната част на града. Изключваме района на бул. Княгиня Мария Луиза и бул. Сливница.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с гараж или паркомясто. В близост до метро.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център или Южни райони. Добре е да не се нуждае от голям ремонт.
Нова
Търся за мой клиент етаж, самостоятелна сграда или магазин на ниво партер, за дистрибуторска дейност. Задължително изискване е да има възможност за паркиране за един или два леки автомобила с цел разтоварване ...
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Купувам 4-стаен апартамент в източните квартали и централната част на града. Приемам предложения и от ново строителство и от вторичен пазар, но задължителни да има паркомясто или паркирането в района ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Иван Вазов или блзиките райони. Разглеждаме с предимство тухлени сгради, ново строителство.
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен апартамент в западните райони или централната част на града. По възможност обзаведен.
Купувам за мой клиент обзаведен едностаен апартамент. Без претенции за квартал, на комуникативно място.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в кв. Гео Милев или в близост до него, на добра и комуникативна локация, без значение състоянието му, може да е и в процес на строеж.