Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Иван Вазов
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с балкон, не желае да е първи етаж, освен ако не е над партер/магазин/гараж.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент по дължината на бул. България или бул. Цар Борис III, както и Лозенец. Може да е на шпакловка и замазка, но поне банята да е готова.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или полуобзаведен апартамент около парк Гео Милев и Южен парк. Разглежда до 6ти етаж, само тухла.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане, да е среден етаж ида се намира в близост до ул. Тодор Каблешков и бул. Цар Борис III.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който да е в района на Южния парк с ново хубаво обзавеждане или без обзавеждане, но след основен ремонт.
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на Южен парк и бул. България. Изискването е строителството да е тухлено, може и в строеж.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в кв. Иван Вазов и ж.к. Стрелбище. Разглежда предложения само за ново строителство. Може и без АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в района на бул. България до 75 000Е. Интересува се да е на АКТ14. С кредит ще купува.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в близост до парка, който да е на по-висок етаж и да се предлага в добро състояние.
Мой клиент иска да купи двустаен апартамент, за предпочитане в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително с асаньор.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в източни или южни райони. Предпочита да е над 70 кв. м. Разглежда тухлено и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент имот за инвестиция с една или две спални. Разглеждаме както ново строителство с Акт 16, така и жилища за ремонт в посочените квартали на гр. София.