Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Зона Б-5
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в гр. София, няма значение в кой квартал, но да в близо до детска градина и и училище. Разглежда само тухлено строителство. Предпочита обзаведен.
Купувам за мой клиент 3-тристаен или 4-стаен апартамент, ново строителство, в близост до метро. Разглеждат се посочените квартали.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 30 000Е в Централни и комуникативни райони.
Мой клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. На нисък етаж, по възможност готов за нанасяне.
Търся за мои сериозни клиенти апартамент с две спални, в тухлена сграда, в посочените райони. Без първи и последен етаж. Задължително условие е отоплението да е на ТЕЦ или газ. Желателно е да е да няма ...
Търся за мой клиент малко жилище за живеене в сграда ново строителство. Разглеждат се предложения за едностайни или двустайни апартаменти в гр. София. Квадратурата да е около 30-40 кв. м и да не надвишава ...
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в централната част и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, за предпочитане на по-висок етаж.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Покупката е с цел инвестиция. Интерес представляват жилища, които ще бъдат въведени в експлоатация около края на 2020 г.
Търся за мой клиент, ново строителство в посочените квартали. За предпочитане е скоро да взима АКТ 16. Разглежда над 2-ри етаж и без последен. Задължително е да има ТЕЦ.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Мой клиент търси да закупи едностаен, за предпочитане обзаведен апартамент в цяла София, без района на ж.к Люлин.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в посочените райони, като преоритет е ж.к. Банишора.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Клиент търси да купи апартамент за инвестиция, ново строителство в кв. Кръстова вада. Жилището да не е на първи или последен етаж, да не е под тераси и да е с южно изложение. Разглеждат се още и квартали ...
Търся за мои клиент двустаен апартамент ново строителство, без партерен и последен етаж, с чиста площ около 55-60 кв. м. Разглеждат се предложения в сгради с поне АКТ 14.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно източни райони, ж.к. Банишора и околните квартали. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда без партер, само тухлено строителство и ЕПК, не по-високо от 5-ти етаж. Задължително с разрешение за ползване, без значение ...