Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Зона Б-19
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Лагера, ж.к. Сердика, ж.к. Славия и ж.к. Хиподрума.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда без партер, само тухлено строителство и ЕПК, не по-високо от 5-ти етаж. Задължително с разрешение за ползване, без значение ...
Търся за мой клиент имот за инвестиция в Столицата. Жилището трябва да е близо до метростанция и спирки на градски транспорт. Разглеждат се предложения в посочените квартали.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Търся за мои клиент двустаен апартамент ново строителство, без партерен и последен етаж, с чиста площ около 55-60 кв. м. Разглеждат се предложения в сгради с поне АКТ 14.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Купувам за мой клиент етаж от къща в ж.к. Банишора, кв. Горна баня, Докторски паметник, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, кв. Карпузица, Медицинска академия, кв. Оборище, кв. ...
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент около Мол София, Зоните около 93 000Е, необзаведен, може и на шпакловка и замаска, може и завършен.
Мой клиент търси тристаен необзаведен, може и за ремонт апартамент в Център или близо до Центъра до 100 000Е. Да е на много комуникативно място, да има детски градини, училища, транспортни спирки.
Мой клиент търси тристаен маломерен апартамент до 90 000Е, тухлено строителство. Разглежда във всички райони без Северни и Западни. Предпочитат да е нещо полуготово и да се нанесат веднага. Да има АКТ16. ...
Търся за мой клиент, жилище готово за живеене. Може да бъде и ново строителство, но задължително с АКТ 16. Близостта до метростанция е предимство.
Мой клиент търси да закупи двустаен необзаведен апартамент в Широк Център до 75 000Е. За предпочитане е с ГАЗ. Предпочита да има АКТ 16. Желателно е до 4ти етаж, да е на по-нисък етаж. Да бъде завършена ...
Искам да купя за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в южните и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, от втори етаж нагоре. Разглеждат се оферти само с разрешение за ползване ...
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ16, разглежда се само ново строителство.
Мой клиент търси да купи УПИ в област София. Разглежда предложения с изградени сгради с двор, предпочита в района на Северната тангента, до с. Мрамор, община Столична.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в центъра и кварталите в близост до центъра. Да не е по- малък от 60 кв. м. Предпочита в близост да има метростанция. Разглежда само тухлено строителство.
Мой клиент търси да закупи два етажа от къща или къща в горепосочените райони. Независимо дали е обзаведена или не. Първият етаж иска да използва за офис дейност.
Клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент - ново строителство. За предпочитане да е на удобно и комуникативно място. Близо до градски транспорт и метростанция.