Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Манастирски ливади
Мой клиент купува 3-стаен апартамент в южните райони на град София. Задължително ново стоителство, може и без акт 16.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев. Ново строителство, с АКТ 16. Задължително с гараж.
Клиент на МИРЕЛА се интересува от закупуването на офис сграда в района на бул. България, кв. Манастирски ливади.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Купувам за мой клиент 4-стаен апартамент, може и мезонет в кв. Бояна, кв. Гео Милев, ж.к. Дианабад, кв. Драгалевци, кв. Дървеница, кв. Манастирски ливади, кв. Подуяне и ж.к. Яворов. Предпочита ново строителство, ...
Търся а мой клиент бизнес сграда с представителна визия в Манстирски ливади- изток, която може да се предлага на шпакловка и замазка.
Мой клиент търси да закупи тристаен в горепосочените райони, избягва на шумни булеварди, сгради ново строителство. Интересува се от нови проекти на АКТ14.
Търся за мои сериозни клиенти апартамент с една спалня в нова тухлена сграда в посочените райони. Желателно е да е с довършителни дейности и обзавеждане.
Търся за мой клиент парцел за построяване на малка жилищна кооперация в кварталите Кръстова вада, Манастирски ливади и център.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Витоша, Дървеница, Манастирски ливади.
Моя клиентка търси да купи двустаен апартамент, за инвестиция, по линията на трамвай № 7. Апартаментът трябва да е в сграда с отлични общи части и съвременно обзаведен.
Търся двустаен апартамент, задължително ново строителство, на комуникативно място, в близост до спирки на обществен транспорт.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в ж.к. Бъкстон. Разглежда се ново строителство.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Търся за мой клиент апартамент за инвестиция в гр. София. Апартаментът да е тип студио или с една спалня. Може да е както в строеж от инвеститор, така и вторичен пазар. Разглеждат се и други райони в ...
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова тухлена сграда около бул. България. Задължително изискване е да има поне АКТ 15.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.