Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Зона Б-18
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент търси да закупи едностаен апартамент, ново тухлено строителство в района на ж.к. Красно село, Зоните или Център, в близост до новостроящата се метростанция.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент. Няма претенции относно типа строителство. Интересува се от имоти в близост до метростанция и спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно ж.к. Зона Б-18 и околните райони. Възможно е да е от строяща се сграда.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Търся за клиент, с когото работя, тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда вторичен пазар с ТЕЦ, да се намира около 4-ти етаж, с асансьор. задължително близо до градски транспорт или метро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент, с площ около 65 кв. м, в района на ж.к. Света Троица, ж.к. Красна поляна 1 и 3, ж.к. Зона Б-5 и Б-18, ж.к. Банишора, Централните части и ж.к. Красно село.
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент в ж.к. Банишора. Бюджетът е 40000 евро. Предпочита ново строителство.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените квартали, разглеждат се и предложения в други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи гараж в Центъра, в близост до Народното събрание, Софийски университет - до ул. Добруджа и в ж.к. Банишора, ул. Кавала и ул. Опълченска.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с балкон, не желае да е първи етаж, освен ако не е над партер/магазин/гараж.
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...