Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Захарна фабрика
Купувам за наш клиент едностаен, двустаен апартамент в гр. София. Предпочита южни квартали и в района на кв. Разсадника, Люлин, Зоните. Не се разглеждат оферти на първи или последен етаж.
Клиента купува 2-стаен апартамент / без ателие/ приоритетно в кв. Хаджи Димитър, Слатина, Подуяне, Гео Милева, райони около мол Сердика. С АКТ 15 и пусков срок до 06.2020. .
Търся за мой клиент двустаен апартамент в София, който да е на нисък етаж и по възможност с обзавеждане. Ако е на по-високо от трети етаж, да има асансьор.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за клиент двустаен апартамент в западните райони на града. Видът на строителството няма значение. Последните етажи не представляват интерес.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Разсадника и околните райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси едностаен апартамент до метростанция, важно е да има балкон. Без партер и без последен. Без ново строителство.
Клиент иска да купи тристаен апартамент в центъра на град София. Имотът да е обзаведен. Разглеждат се оферти от трети етаж нагоре. Наличието на място за паркиране е плюс.
Клиент на МИРЕЛА търси тристаен или четиристаен, независимо дали обзаведен или не. Търси тухла или ЕПК, ПК във всички Централни и хубави квартали, без крайни. Без предпочитание за етаж с АКТ16, понеже ...
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Държи да е на комуникативно място с голям човекопоток. Бюджетът е до 300000 евро.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Частна обява
Тьрся да закупя самостоятелна кьща около София
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Купувам 2-стаен апартамент ново строителство с прилежащ двор на партерно ниво. Сградата може да бъде и в начален етап на строителство. Разглеждат се предложения в цяла София.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамен на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на обществен транспорт.
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ 16, разглежда се само ново строителство.
Купувам двустаен апартамент в западните райони на град София, за предпочитане ж.к. Илинден. Имотът да се отоплява на ТЕЦ. Разглеждат се оферти между втори и трети етаж.
Търся за закупуване помещение, което би се отдало лесно под наем, без да е необходимо да се прави ремонт. Без претенции за квартал.