Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Обеля 2
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден двустаен апартамент в сграда ново строителство в посочените райони. Разглеждат се предложения в по-напреднали сгради около и над АКТ 14.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Моя клиентка търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в посочените квартали. Максимална цена - 55000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е почти готово за живеене. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся тристаен или двустаен апартамент, който може да се преустрои в Обеля. Предпочитани са средни етажи, може да е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Купувам за мой сериозен клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за северни квартали, като приорирет е ж.к. Надежда. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи евтин апартамент, с минимална първоначална вноска, разчитайки изцяло на ипотечен кредит. Разглежда оферти от цяла София с изключение на западните райони.
Клиент на агенцията търси евтин апартамент. Жилището може да е за ремонт. Посоченият район е предпочитан.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в района на Надежда, Люлин, Овча купел. Да има метростанция на близо. Може и да е за ремонт.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Купувам за мой клиент къща в гр. София. Разглежда предимно северни райони. Бюджетът е до 160000 евро.
Имам клиент, който търси да закупи парцел, за жилищно строителство, позволяващо около 2000 кв. м РЗП. Разглеждат се предложения за източни и западни квартали.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Бюджетът е 50000 евро. Пусковият срок трябва да е най-късно през септември 2020 г. Клиентите разглеждат и предложения за старо ...
Търся двустаен апартамент за мой клиент, панелно строителство, в кварталите Обеля, Надежда, ж.к. Люлин. Жилището може да е и за ремонт. Да не е на последен етаж.
Търся за мой клиент жилище на изгодна цена в посочените райони. По възможност да е ново строителство, в качествена сграда. Предимство е, ако има Акт 16.
Търся за мой клиент къща около гр. София или двустаен апартамент в северните райони. Предпочита да е готов за нанасяне и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент с добро местоположение. Желателно е банята да е ремонтирана и жилището да е готово за живеене. Не се разглеждат оферти на първи и последен етаж.