Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Обеля 1
Търся за мой клиент магазин или заведение в кв. Обеля. Да има лице към главна улица и самостоятелен вход.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в близост до метростанция. Ако е на първи етаж, да е над гаражи. Бюджет 65000 евро - заплащане с лични средства.
Мой клиент купува двустаен апартамент в сграда ново строителство, в ж.к. Обеля 1, в близост до метростанция. Трябва да има опция за покупка на гараж.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство в кв. Обеля 1. Разполага с лични средства.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в близост до училище и детска градина, във всички столични райони с изключение на южните.
Търся з мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин 10 или близките райони. Не е задължително да е обзаведен. Без първи и последен етаж.
Търся за мой клиент маломерно жилище, по възможност да не е обзаведено. Да е в близост до метростанция. С приоритет се разглеждат оферти в Люлин, Надежда и Обеля.
Търся за клиент 2-СТАЕН или преустроен 1-СТАЕН апартамент в посочените квартали на гр. София, може и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент на комуникативно място в град София. Наблизо да има спирка на градски транспорт или метростанция.
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент във всички райони на град София, освен в Западните. Сградата може да е панелно строителство.
Търся за мой клиент маломерно жилище в кв. Обеля, в близост до метростанцията. Средствата за покупката са налични.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент тухлено или ЕПК строителство. Застроената площ да не е по-малко от 75-80 кв. м. Спалните да са с добра големина.
Мой клиент търси да закупи заведение в близост до бул. Панчо Владигеров и метростанция Обеля. Да бъде разположено на ниво партер и да е с лице към главна улица.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Обеля, близо до метростанция или спирка на обществен транспорт.
Купувам за мой клиент апартамент с две спални до зададения бюджет. Мястото да е комуникативно, близо до метро.
Мой клиент купува двустаен апартамент в Обеля 2. Комуникативна локация, близо до метро е предимство.