Вие търсите: Купувам имоти, град София, в. з. Киноцентъра
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията се интересува от покупка на къща в района на кв. Драгалевци. Имотът да е обзаведен, на минимум два етажа.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са западните. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент къща в гр. София. Предпочита квартали в подножието на Витоша. Бюджетът е до 400000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща или четиристаен апартамент до 170 000Е в Подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Мой клиент търси да закупи четиристаен или многостаен луксозно обзаведен апартамент в полите на Витоша планина. Разглеждат се Драгалевци, Симеоново и Бояна.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за клиент апартамент с две спални в кв. Симеоново и близките райони. С приоритет разглеждаме затворени комплекси и жилища, които са готови за нанасяне веднага.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Купувам къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Клиентът търси да закупи малка къща в кварталите в подножието на Витоша. Ще се реновира и надстроява. Целта е комерсиална.
Търся за мой клиент къща в спокоен район. Предпочитан район е кв. Бояна. Имотът да е минимум 100 кв. м.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Княжево. Къщата да е с минимум две спални. Държи да разполага с голям и добре поддържан равен двор. Наличието на място за паркиране е задължително.
Клиент на агенцията търси за покупка урегулиран поземлен имот в посочените райони, подходящ за жилищно строителство.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен. Основно изискване е да има обособено място за паркиране.
Спешно! Тръся за мой клиент къща в град София. Да се намира на комуникативно място, за предпочитане в южните райони. Да е с минимум две спални и добле поддържан самостоятелен двор.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в южните квартали и в квартали в подножието на Витоша. Без 1-ви и последен етаж. Плаща кеш.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, ново строителство. Предпочита кв. Симеоново или кв. Бояна. Ще използва кредит.