Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Драгалевци
Търся за мой клиент двустаен апартамент в южните квартали, който може да е ремонт и да се намира в района на бул. България. Разполага с налични средства.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в изброените райони. С приоритет е Бояна. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в престижен затворен комплекс, разположен на около 100 м над центъра на кв. Драгалевци.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент 4-стаен апартамент, може и мезонет в кв. Бояна, кв. Гео Милев, ж.к. Дианабад, кв. Драгалевци, кв. Дървеница, кв. Манастирски ливади, кв. Подуяне и ж.к. Яворов. Предпочита ново строителство, ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане в района на л. Захари Зограф. Да е с хубава гледка. Може да е на последен етаж.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Клиент на агенцията се интересува от покупка на къща в района на кв. Драгалевци. Имотът да е обзаведен, на минимум два етажа.
Мой клиент търси да закупи парцел за жилищно строителство за две двуфамилни къщи в крайните и спокойни райони на гр. София.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в района на кв. Драгалевци. Купува с лични средства и е готов за бърза сделка.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са западните. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК строителство.
Търся за клиент тристаен апартамент в района на квартал Драгалевци - на тихо и спокойно място. За предпочитане с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в сграда тухлено строителство след 2010г, който да се предлага обзаведен и готов за живеене.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да е на партерно ниво със самостоятелен двор и краен пусков срок 12.2020г.