Вие търсите: Купувам имоти, град София, в.з. Малинова долина
Купувам за мой клиент малка къща или парцел в южните квартали и в Горни и Долни Лозен. Предпочита да не е затворен к-с или да няма висока такса поддръжка.
Търся за мой клиент просторна къща, която да разполага с поне пет спални, да е част от затворен комплекс и да има жива охрана. Да е завършена и по възможност с обзавеждане.
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ16, разглежда се само ново строителство.
Мой клиент търси да закупи парцел или стара къща до 80 000Е над 400кв.м. в кв. Драгалевци, Бояна, Симеоново, Киноцентър, Бояна и околните подобни, на планинско място.
Мой клиент търси да закупи парцел или стара къща до 80 000Е над 400кв.м. в кв. Драгалевци, Бояна, Симеоново, Киноцентър, Бояна и околните подобни, на планинско място.
Търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в горепосочените райони в близост до Окловръстният път. Може и необзаведен, за ремонт или на АКТ15. Ще купува със собствени средства. За предпочитане ...
Купувам двустаен апартамент в района на ж.к. Слатина. Клиентът ни се интересува от имоти строени след 2010 г., да е на среден етаж.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Мой клиент търси да закупи парцел за жилищно строителство за две двуфамилни къщи в крайните и спокойни райони на гр. София.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент. Без значение необзаведен или обзаведен. Може и на АКТ15. Тухлено строителство, от 3ти етаж нагоре, хубава та гледка е плюс.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент урегулиран парцел подходящ за жилищно строителство, с площ поне 1000 кв. м. Няма да бъдат разглеждани оферти в района на Люлин.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на в.з. Малинова долина, с разрешение за строеж.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, като приоритетни райони са бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път. Ще се разглеждат оферти, както за закупуване, така и срещу обезщетение.
Клиент търси да многостаен апартамент в кварталите в близост до Симеоновско шосе. Държи разпределението да включва поне три спални и възможност за обособяване на отделен кабинет. Разглеждат се както старо, ...
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Малинова долина, между ул. Георги Русев и ул. Едуард Генов, на 350 м от бул. Симеоновско шосе.
Клиентът търси да закупи малка къща в кварталите в подножието на Витоша. Ще се реновира и надстроява. Целта е комерсиална.
Търся за мой клиент къща в спокоен район. Предпочитан район е кв. Бояна. Имотът да е минимум 100 кв. м.