Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Обеля
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА се интересува от парцел за жилищно строителство до около 2 000кв.м РЗП. Търси около метростанции като кв. Кръстова вада и района на НБУ са с приоритет. При атрактивно предложение може ...
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения само за кв. Обеля. Бюджетът е до 75000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на Обеля, който да се предлага след ремонт и по възможност с обзавеждане. Готов е за бърза сделка.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане, след основен ремонт и в близост до спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в изброените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в град София, в районът на Обеля. За предпочитане е имотът да е на по-среден етаж и с добра гледка.
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Западните и Северните райони. Не държи на обзавеждане.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в района на Обеля, който да не е на първи или последен етаж и по възможност да се предлага след ремонт в района на бул. Панчо Владигеров.
Търси двустаен апартамент. Строителството може да е преди акт 16, може и старо до 66 000Е. Няма определен район, но Младост е приоритет. Важно е разпределението и цената. Иска го за лично ползване.
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Мои клиенти търсят да закупят двустаен необзаведен или обзаведен, може и ново строителство апартамент до 60 000Е в Цяла София. В момента оглеждат всичко.
Мой клиент купува парцел в град София подходящ за ГТП (годишни технически прегледи). Желае да е на главен булевард или улица.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда западните райони и северните квартали.