Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Ситняково
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Приоритетно разглежда централни и източни райони. Възможно е да е от строяща се сграда.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в горепосочените райони. Важно е да има удобен транспорт. Сградата е хубаво да е тухлена, може обзаведен и необзаведен.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Търся двустаен апартамент за клиент, с когото работя. Разглежда в посочените квартали, да не е първи, партер и последен етаж. Задължително е да има балкон. Предпочита ново строителство, но с АКТ 16, може ...
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме 3-стаен апартамент в Централни райони, около мол Сердика, парк Заимов, хотел Маринела. Без значение ново или старо строителство. Може и за ремонт.
Мои клиенти търсят 3-стаен, полуобзаведен, задължително тухла в горепосочените райони и района на старото кино.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в Централни райони като мол Сердика, НДК, Софийски университет, парк Заимов, Слатина, хотел Плиска.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Слатина. Предпочита ново строителство, без необходимост от ремонт.
Купувам за мой клиент маломерен едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Студентски град и околните райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в квартали Гео Милев, Редута, Яворов, Ситняково, Слатина до 62 000Е.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в изброените райони. Разглеждат се обзаведени и необзаведени.
Купувам тристаен апартамент за мой клиент в централната част на град София, в влизост до бул. Черни връх, метростанция Джеймс Баучер и Южен парк. Задължително е да има асансьор и осигурено място за паркиране.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент, тухлено строителство, в посочените райони. Задължително да има балкон и да няма северно изложение. За предпочитане да не се намира на първи и последен етаж.