Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Гео Милев
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или полуобзаведен апартамент около парк Гео Милев и Южен парк. Разглежда до 6ти етаж, само тухла.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Търся двустаен апартамент за клиент, с когото работя. Разглежда в посочените квартали, да не е първи, партер и последен етаж. Задължително е да има балкон. Предпочита ново строителство, но с АКТ 16, може ...
Клиентът ми търси за инвестиция двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Борово, кв. Лозенец, кв. Гео Милев. Желателно е жилището да е ремонтирано и обзаведено.
Клиент, с когото работя, търси да купи апартамент в новострояща се сграда, пред АКТ 16. Разглежда в района на кв. Гео Милев.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района, който да не се намира на първи етаж и да се предлага обзаведен след основен ремонт.
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Мои клиенти търсят 3-стаен, полуобзаведен, задължително тухла в горепосочените райони и района на старото кино.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Търся за мой клиент голям двустаен апартамент само в Централни райони, на добра и комуникативна локация. Търси само ново строителство. Може и на АКТ15.
Търся за клиент офис или магазин в района на кв. Гео Милев. Да има витрина към улица и за предпочитане е да не се отоплява на ТЕЦ.
Търся за мой клиент двустан апартамент в гр. София. Предпочита кв. Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Слатина, Редута, Гео Милев, Изток, Изгрев, Яворов, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения с акт 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане след основен ремонт в района на Парк Гео Милев и ул. Слатинска.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Слатина. Предпочита ново строителство, без необходимост от ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент, може и мезонет, в кв. Гео Милев, в близост до парка и ул. Слатинска.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около театър София. Апартаментът може да бъде и за ремонт.