Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Витоша
Клиент търси двустаен или тристаен апартамент в ново построена сграда с АКТ 16. Няма предпочитания за етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен необзаведен апартамент в посочените квартали до посочения бюджет. Възможност за бърза сделка.
Мой клиент търси да купи четиристаен апартамент в района на кв. Витоша, с преоритет се разглеждат необзаведени.
Клиент, с когото работя търси четиристаен апартамент в източните райони на град София. Няма предпочитание за етаж и година на строителство. Важно е да има има асансьор и гараж към имота.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Витоша и кв. кръстова вада. Бюджетът е до 65000 евро. Разглеждат се проекти в по-начален етап на строителство.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с АКТ 16. Приоритетни локации са кв. Витоша, Младост, Малинова долина и Кръстова вада.
Купувам за мой клиент 3-тристаен или 4-стаен апартамент, ново строителство, в близост до метро. Разглеждат се посочените квартали.
Търся за мой клиент голям четиристаен апартамент в района на кв. Витоша, кв. Хладилника и кв. Кръстова вада. Разглеждат се предложения ново строителство. Може и в по-начален етап.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, в сграда ново строителство, в кв. Витоша и кв. Хладилника. Жилището да е с поне 50 кв. м застроена площ и благоприятно изложение.
Клиент търси ново строителство в посочените квартали. За предпочитане е да вземе разрешение за ползване до половин година. Не желае първи етаж. Наличието на гараж или паркомясто в сградата за закупуване ...
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в източните райони. Приоритетно се разглеждат предложения ново строителство в района на бул. Св. Климент Охридски и бул. Александър Малинов.
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство в района на мол България. За предпочитане не на последен етаж.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Търся за мои клиент двустаен апартамент ново строителство, без партерен и последен етаж, с чиста площ около 55-60 кв. м. Разглеждат се предложения в сгради с поне АКТ 14.
Търся за мой клиент апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да е с хубава гледка и на по-висок етаж, като с приоритет се разглеждат оферти в района на зоопарка. Търси на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в гр. София. Разглежда приоритетно кв. Витоша. Възможно е да закупи в кв. Манастирски ливади и кв. Бояна. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 160000 ...
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените квартали, разглеждат се и предложения от други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да купи обзаведен четиристаен апартамент в района на кв. Витоша. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиенти търсят да закупят четиристаен апартамент в кв. Витоша, в близост до бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път.