Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Бъкстон
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в източни или южни райони. Предпочита да е над 70 кв. м. Разглежда тухлено и ЕПК строителство.
Мой клиент търси тристаен апартамент в посочените райони на комуникативно място. Разглеждат се и предложения с предстоящ акт 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в нова тухлена сграда около бул. България. Задължително изискване е да има поне АКТ 15.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи тристаен обзаведен или необзаведен апартамент близо до метростанция около мол Парадайс, Младостите или бул. България с АКТ16 или предстоящ АКТ16. Да не е последен етаж. ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на Южен парк и бул. България. Изискването е строителството да е тухлено, може и в строеж.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да къпи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с предимство се разглежда ж.к. Бъкстон.
Търся за мой клиент тристаен апартамент по дължината на бул. България или бул. Цар Борис III, както и Лозенец. Може да е на шпакловка и замазка, но поне банята да е готова.
Търся, за мой клиент, тристаен апартамент в посочените квартали. Може вторичен пазар и ново строителство, но с АКТ 16. Да не е първи или последен етаж и да не е по-високо от 6-ти жилищен.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат райони в близост до центъра с бърз достъп от мерто.