Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Купувам за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в ж.к. Хаджи Димитър, в близост до спирки на обществен транспорт. Може и панелно строителство.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в североизточни, южни и източни райони, като приоритетни са Левски, Овча купел и Младост.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита кв. Слатина, кв. Гео Милев, кв. Редута, кв. Подуяне и кв. Хаджи Димитър. Задължителни условия са наличието на 2 санитарни помещения и възможността ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент с възможност за преустройство в тристаен, в кварталите Дружба, Суха река, Х. Димитър, Слатина. Предпочитано е панелното строителство.
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент в районите Хаджи Димитър, Сухата река, Младост. Предпочита да е готов за отдаване под наем, но би разгледал и без довършителни дейности.
Купувам за мой клиент тристаен обзаведен апартамент в района на ж.к. Гоце Делчев, в близост до бул. Тодор Кабешков. По възможност с паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в районите Хаджи Димитър, Сухата река, Слатина, Левски. Изискванията са за ново тухлено строителство и висок етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Хаджи Димитър, задължително да тухлен и с балкон/тераса.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Търся за мой клиент двустаен апартамент само в ж.к. Хаджи Димитър. Апартаментът да бъде с отделна кухня.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние на комуникативно място. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на - след Акт 15.
Търся за мой клиент необзаведен тристаен апартамент в кварталите Сухата река и Хаджи Димитър, на добра локация. Апартаментът да бъде тухлено строителство, задължително с отделна кухня. Да не е 1-ви и ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в районите Сухата река, Хаджи Димитър, Мусагеница или Младост 1. Панелно строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апарамент в квартал Банишора, като се интересува както от ново, така и от старо строителство тип ЕПК.
Мой клиент купува помещение, подходящо за козметичен салон в районите Хаджи Димитър, Слатина, Гео Милев и Редута. Предпочита да е на партерен етаж.
Търся изгоден двустаен апартамент в районите на Левски, Левкси-Г, Левски-В, Сухата Река, и Хаджи Димитър. Комуникативната локация е предимство.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент ново строителство в североизточните райони на града, с приоритет кв. Сухата река.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Сухата река, Хаджи Димитър и Левски. Разглеждат се предложения от всякакво строителство на етажи между 2-ри и 6-ти.