Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Фондови жилища
Лукс имот
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Лукс имот
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и лични спестявания в посочените квартали на гр. София.
Лукс имот
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Важно е имотът да бъде в близост до метростанция и да е напълно обзаведен. Задължително с паркомясто или гараж.
Лукс имот
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Лукс имот
Мой клиент търси да закупи жилище в горепосочените райони. Имота да е в завършена сграда и по възможност с хубави общи части.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Предпочитани квартали са Разсадника, Илинден, Света Троица, Банишора и Зоните. Имотът може и да е за ремонт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент. Предпочитан район е Люлин. Разглеждат се предимно оферти на партерен етаж.
Купувам за мой клиент промишлено помещение в гр. София. Разглежда северни райони. Бюджетът е до 400000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент до 600 00Е. Предпочита район Люлин, без 1-ви и 2-ри микрорайон,както и без ж.к. Обеля и ж.к. Надежда. Няма предпочитания за строителство.
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в западните райони на град София. Жилището да е в тухлена сграда и да се отоплява с ТЕЦ. Задължително изискване е да се намира на комуникативно място, с ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Имотът трябва да бъде обзаведен или да се нуждае от малък ремонт. Разглежда от втори етаж нагоре.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в ж.к. Фондови жилища. Без първи и последен етаж и по възможност да не се нуждае от основен ремонт.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище, като етажът и изложението нямат никакво значение. Разглеждат и оферти на партерен етаж с прилежащ двор. Сградата трябва да е поне на Акт 14. Имотът ще бъде ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Света Троица или Зоните и Сердика. Жилището да е на среден етаж, по възможност с две изложения.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в близост до метростанция, за предпочитане в сграда тухлено строителство снабдена с Разрешение за ползване.
Търся за мой клиент, апартамент в добро състояние и по възможност в близост до кв. Лагера. Без първи, без последен етаж и задължително вътрешен апартамент.
Търся за мой клиент апартамент в София с цел инвестиция. Предпочита старо строителство. Без квартали Манастирски ливади, Княжево, Люлин.
Мои клиенти семейство търси да закупи апартамент - в новопостроена сграда с повече от две спални. Етажът и изложението не са ет особено значение. Покупката ще е с банково финансиране.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е блока да е поддържан и с добри общи части.