Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Толстой
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент ново строителство до 70000 евро. Приоритетно в кв. Люлин или кв. Княжево.
Мой клиент купува едностаен апартамент с отделна кухня в на ж.к. Надежда, ж.к. Свобода или ж.к. Толстой.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Имам клиент, който купува двустаен или тристаен апартамент. Може старо строителство. Може да не е обзаведен, но да има нова дограма, паркет или ламинат. Не бърза с покупката.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в Сухата река или Левски. Сградата да бъде тухлена, без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Надежда 1 и 2, Толстой или Банишора. Видът строителство е без значение.
Мой клиент купува двустаен апартамент в Обеля 2. Комуникативна локация, близо до метро е предимство.
Мой клиент купува офис в района на Гео Милев, в близост бул. Цариградски шосе, с възможност за поставяне на реклама и свободно паркиране.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с инвестиционна цел. Жилището трябва да е в близост до метростанция, да е на среден етаж и в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен апартамент, без панелно строителство. Локацията може да бъде компромисна при добра оферта.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Надежда или Толстой. Желателно е блокът да е близо до бул. Ломско шосе. Предпочита ЕПК строителство, но разглежда и оферти за панелно строителство.
Мой клиент купува двустаен апартамент за предпочитане в района на ж.к. Толстой или в централната част на града, в близост до метро.
Купувам за клиент тристаен апартамент в районите на Красна поляна и Овча купел. Предпочита тухлено и други предложения.
Купувам за мой клиент компактен апартамент на изгодна цена. Строителството трябва да е монолитно. Предпочитан район е Широк център.
Частна обява
Купувам апартамент в София до 105 хиляди лева, желателно в близост (или с удобна връзка) до някоя от жп-гарите/спирки из града. За контакти - по телефона или на имейл plutonx@abv.bg
Частна обява
Търсим среден апартамент , който може да се престрои на тристаен .
Частна обява
Парцел за застрояване на жилищна сграда,1000км РЗП
Частна обява
Търся едностаен/двустаен с ТЕЦ, без първи и последен етаж
Частна обява