Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Сухата река
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с възможност за преустройство или тристаен апартамент в района на кв. Гео Милев, ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Редута и ж.к. Сухата река.
Мой клиент търси да купи къща в северният район на град София. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент на по-нисък етаж в посочените райони. Задължително изискване е жилището да се предлага в добро състояние.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който по възможност да е в сграда нова завършена сграда. С приоритет разглежда оферти в района на моста Чавдар.
Мой клиент купува къща в кв. Левски, Враждебна и кварталите около Аерогара София. Желае да има по-просторен двор. Предпочита къщата да е в добро състояние, да не се налага да се прави основен ремонт.
Клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент - ново строителство. За предпочитане да е на удобно и комуникативно място. Близо до градски транспорт и метростанция.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в кв. Сухата река и кв. Банишора.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в Левски, Суха река, Хаджи Димитър. Желателно е да е в добро състояние и на комуникативно място. Покупката ще бъде финансирана със собствени средства ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в западните и североизточни райони на гр. София. Да бъде ново строителство, с акт 16, необзаведен. По възможност да има паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в източните и централни райони. Плаща кеш.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Имотът да е в новострояща се сграда в кварталите Левски, Сухата река или Хаджи Димитър.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в центъра на комуникативно място, в близост до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в посочените райони. С приоритет ще се разглеждат оферти на имоти, които се предлагат с обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, който по възможност да се предлага след ремонт и с обзавеждане. Да не е на първи/последен етаж. Ще ползва кредит.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град София. Разглежда проекти ново строителство в централната част.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който по възможност да е по-старо строителство на не по-висок от 4ти етаж.