Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Сухата река
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Хаджи Димитър, кв. Слатина, кв. Сухата река или кв. Орландовци. Не желае панелно строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Търся за мой клиент необзаведен тристаен апартамент в кварталите Сухата река и Хаджи Димитър, на добра локация. Апартаментът да бъде тухлено строителство, задължително с отделна кухня. Да не е 1-ви и ...
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен апартамент в ЕПК, ПК или тухлена сграда. На добра локация с удобен транспорт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който задължително да има АКТ 16 и по възможност да е обзаведен. Ще се гледат оферти само в Сухата река, Дружба, Левски и Надежда.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в посочените райони. Да е съвременно обзаведен. Клиентът разполага с налични средства.
Търся за мой клиент един едностаен апартамент в посочените райони. Да е на етаж до 5-ти и съвременно обзаведен.
Имам клиент, който търси за закупуване 3-стаен апартамент в кварталите Гео Милев, Редута, Оборище, Яворов, Сухата река. Може и за освежаване.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство, може и на идеен проект. Предпочитан е ж.к. Сухата река.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или едностаен с възможност за преустройство в района на Хаджи Димитър и Сухата река.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме само предложения от вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен и тристаен апартамент в нова тухлена сграда в район с бърз достъп до центъра. Целта на покупката е инвестиция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с възможност за преустройство в тристаен, в кварталите Дружба, Суха река, Х. Димитър, Слатина. Предпочитано е панелното строителство.
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент в районите Хаджи Димитър, Сухата река, Младост. Предпочита да е готов за отдаване под наем, но би разгледал и без довършителни дейности.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в кварталите Сухата река, Хаджи Димитър, Левски-В и Г или Сухата река. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.
Купувам двустаен апратмент ново строителство в кв. Витша или ж.к. Сухата река. Предпочитани етажи са от 3-ти до 6-ти.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Сухата река.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние на комуникативно място. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на - след Акт 15.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Сухата река. Може и панелно строителство. Без предпочитания за обзавеждане.