Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Редута
Клиент, с когото работя търси четиристаен апартамент в източните райони на град София. Няма предпочитание за етаж и година на строителство. Важно е да има има асансьор и гараж към имота.
Клиент търси да купи двустайно жилище, в близост до метростанция - източни райони с добра комуникация с летище София. Предпочита ново строителство, с АКТ 16.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Не желае крайни квартали. Бюджетът е до 60000 евро.
Купувам за мой клиент етаж от къща в посочения район на комуникативно място, в близост до бул. Мадрид и бул. Ситняково.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в източните райони. Приоритетно се разглеждат предложения ново строителство в района на бул. Св. Климент Охридски и бул. Александър Малинов.
Търся за мой клиент маломерен апартамент в южната част на София, който да е в тухлена сграда след 2000г и да се предлага с обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони, тухла или панелно строителство.
Мой клиент търси да закупи гарсониера или едностаен необзаведен апартамент около 40 кв.м в горепосочените райони. За предпочитание юг, югоизток, югозапад.
Мой клиент търси да закупи два етажа от къща или къща в горепосочените райони. Независимо дали е обзаведена или не. Първият етаж иска да използва за офис дейност.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент купува двусатен апартамент в посочение квартали. Разглежда тухлено строителство, вторичен пазар, с АКТ 16.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който може да е разположен на етаж от къща. Да е обзаведен и в добро състояние.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените райони. Да е ново строителство, като може и в начален етап на строеж.
Купувам за мой клиент мезонет в гр. София. Не желае крайни квартали. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Слатина, Гео Милев, Редута, Изток, Изгрев, Дружба около 50-80кв.м до към 1 000Е/кв.м. Разглежда ново и старо строителство. Част от средствата ще дадат ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Мои клиенти търсят 3-стаен, полуобзаведен, задължително тухла в горепосочените райони и района на старото кино.
Клиент, с когото работя, търси двустаен апартамент в град София, в посочените квартали. Разглежда старо строителство, без предпочитания от етажност.