Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Полигона
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент на комуникативно място в близост до метростация. Ще бъдат разглеждани и оферти на жилища, които са за ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в източната част на София - Полигона Младостите, Мусагеница. Държи на тухлено строителство с акт 16.
Търся за клиент тристаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с обзавеждане, задължително с АКТ 16 и да не са на шпакловка и замазка.
Клиент търси да купи просторен двустаен, подходящ за преустройство или тристаен апартамент в посочените квартали. Частично обзаведени да са кухнята и банята.
Купувам за мой клиент заведение, което е подходящо за бърза храна и обедно меню. Може обзаведено или необзаведено.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в град София. Може тухла и ЕПК. Желае да е старо строителство. Няма предпочитания за етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент в ж.к. Дианабад, ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Изгрев, кв. Изток, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост 2, ж.к. Младост 3, ж.к. Младост 4 и ж.к. Полигона. Разглежда ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент, ново строителство в кварталите Полигона, Гео Милев и Редута. Може да е на шпакловка и замазка или с довършителни работи.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент преустроен на тристаен в нова сграда с Разрешение за ползване. Желае да се намира на тихо място в района, но в близост до комуникациите по Цариградско шосе.
Търся малък апартамент, подходящ за отдаване под наем. Желателно е да е с обзавеждане. Разглеждаме оферти във всички райони.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Ексклузив
Мой клиент купува гараж в района на ж.к. Полигона, около ул. Петър Протич. Предпочитанията са за надземен гараж в новите сгради в района.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане и след основен ремонт, в близост до метростанция.