Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Павлово
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
а мой клиент търся двустаен апартамент до 62 000 евро, който да е задължително с Акт 16 и с довършителни работи. Клиентът работи близо до Пирогов и трябва да има удобен достъп с градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Интерес представляват предложения в завършени сгради или с предстоящ в близките месеци АКТ 16.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Държи да е с Акт 16. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 100000 евро.
Клиент търси 3-стаен апартамент в кв. Павлово, ж.к. Бъкстон или старата част на кв. Овча Купел. Иска да се намира на по-висок етаж и да е без северно изложение. Може да е в начален етап на строителство.
Коректен клиент на агенцията търси да закупи апартамент с две или повече спални, който да бъде в начален етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена изцяло със собствени средства.
Стар клиент на Мирела търси да закупи двустайно жилище, което задължително трябва да има изглед към Витоша. Разполага с голям процент самоучастие. Разглежда се само ново тухлено строителство.
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден апартамент в южните райони на София на зелено или в строеж, като се гони цена под 900 евро на кв. м.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен светъл апартамент в нова сграда с Акт 16 или близо до Акт 16 в посочените райони. Иска да е с хубава просторна тераса или собствен двор.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново строителство с площ около 100 кв. м. в южните квартали. Да е готов по възможност до края на 2020 г. Задължително с паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Кръстова вада. Интерес представляват предложения в завършени сгради с Разрешение за ползване и в рамките на бюджета.
Клиентката търси да закупи 2-стаен апартамент 55-60 кв. м до 65000 евро в посочените квартали. Задължително условие е апартамента да има Акт 16 и да не е на партерен етаж.
Клиента на агенцията е в търсене на тристайно жилище. По възможност в малка сграда на последен етаж. За предпочитане са спални над 12 кв. м. Ако цената надвишава определеният лимит, желателно е да включва ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Интерес представляват предложения, които са с Акт 16 и не са на партерен етаж.
Търся за мои клиенти апартамент с една или две спални в района на жк. Бъкстон или кв. Павлово. Може и за ремонт.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент ново строителство в Южните райони на София. Покупката ще е с кредит.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство с Акт 16 и с довършителни работи. Апартаментът може да е обзаведен. Разглеждат се само южните райони на гр. София. Може да е вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Имотът трябва да бъде обзаведен или да се нуждае от малък ремонт. Разглежда от втори етаж нагоре.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Трябва да бъде с просторни помещения и големи тераси, може без довършителни работи. Задължително с гараж или ...