Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Орландовци
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Мой клиент търси да купи хотел в област София. Разглежда предложения с двор, в района на с. Долни Богров, община Столична.
Мой клиент търси да закупи двустаен необзаведен апартамент в района на бул. Владимир Вазов. Разглежда в североизточните райони и най-вече в кв. Левски.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в кв. Орландовци. Може и етаж от къща. Имотът да е обзаведен. Предпочита с идеални части от земя.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в районите около Южен парк. Жилището трябва да е на нисък етаж и да има балкон.
Мой клиент търси да купи УПИ в област София. Разглежда предложения с изградени сгради с двор, предпочита в района на Северната тангента, до с. Мрамор, община Столична.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново тухлено строителство. Интересува се от сгради във всички райони за този бюджет.
Купувам, за мой клиент, парцели за строителство на складове и соларни паркове, с близко ел. присъединяване в индустриални зони.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Левски и околните райони в близост до бул. Владимир Вазов и бул. Ботевградско шосе.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в централни райони.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство или вторичен пазар. Ще разглежда оферти във всички квартали.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Може да е за ремонт. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент складова база с площ от 14 600 кв.м, в която са разположени девет халета с различна големина и офис сграда на четири етажа.
Купувам за мой клиент складово помещение в изброените райони. С преоритет се разглежда кв. Военна рампа.
Мой клиент купува 1-стаен апартамент, няма значние в кой квартал. Може ателие или офис. Разглежда обзаведен и необзаведен. Желае да се състои от едно помещение със санитарен възел.
Купувам за мой клиент къща в гр. София. Предпочита кв. Левски и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 70000 евро.