Вие търсите: Купувам имоти, град София, кв. Овча купел
Търся за мой клиент помещение, което да подходящо за живеене с цел инвестиция. Може да не е със статут на апартамент. Разполага с налични средства. Готов е за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Овча Купел до Стадион Славия, ул. Любляна, ул. Рачка. Може и панелно строителство, без партерен етаж.
Купувам за мой клиент 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал, но да не са западните. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
За мой клиент инвеститор, търся парцели за закупуване или за обезщетение за построяване на жилищна сграда. Възможно РЗП от 1500 до 3000 кв. м. Предпочитани райони са източни и южни.
Клиент на МИРЕЛА се интересува от парцел за жилищно строителство до около 2 000кв.м РЗП. Търси около метростанции като кв. Кръстова вада и района на НБУ са с приоритет. При атрактивно предложение може ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент иска да купи двустаен апартамент, за предпочитане в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително с асаньор.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да закупи парцел в регулация за жилищно строителство. Разглежда в цяла София. Търси нещо хубаво и изгодно. Района на бул. Цар Борис III е с предимство.
Търся за мой клиенти, които са възрастна двойка, едностаен или двустаен апартамент на по-нисък етаж. Разполагат с лични средства и са готови за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените райони. Разглежда се ново строителство, може и без АКТ16.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент. С приоритет ще се разглеждат райони в близост до центъра с бърз достъп от мерто.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, с канализация, в южните райони на гр. София и в квартали в подножието на Витоша.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение подходящо за заведение за бързо хранене. Разглежда в цяла София, като в близост до кв. Свобода е предимство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочения район, в близост до бул. Черни връх и Paradise center, както и в кварталите в близост до метро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 60000 евро.