Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Връбница 1
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси имот за инвестиция в ж.к. Надежда.Има интерес към гарсониери. Клиентът е македонец. Няма предпочитания за строителство
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент ново строителство или ЕПК, но в добре поддържана сграда. Без 1ви жилищен и последен етаж. Важно е да е в близост до метро, може и до строяща се ...
Клиент търси да купи двустаен апартамент(може и със статут на ателие). Разглеждат се предложения в цяла София. Предпочита да има дов. работи. Без значение е типа строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. София, разглеждат се предложения в различни райони. Сградата да е с Акт 16, имотът по възможност да е обзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Люлин и Обеля, като се разглежда строителство след 2000 г.
Купувам двустаен апартамент за мой клиент в посочения район, в близост до метростанция Надежда и ул. Добри Чинтулов.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Красна поляна. Бюджетът е до 50000 евро.
За мой клиент търся двустаен апартамент в Надежда, Красно Село, Овча Купел, Връбница с южно изложение за около 50 000 Евро. След продажба на друг имот ще има лични средства. Ключов критерии е близост ...
Търся за клиент едностаен или двустаен апартамент в Обеля. Може и в други квартали. Жилището да е завършено и до 40000 Евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, с бърз достъп до центъра на града. Разглеждат се жилища за ремонт.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените райони. Да е ново строителство, като може и в начален етап на строеж.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в сграда, която е ЕПК или панел, в близост до МЕТРОСТАНЦИЯ - районите на Люлин и Надежда, Връбница / до Бели дунав/. Бюджетът е 75 000евро, като ще купува ...
Мой клиент търси да закупи маломерен едностаен или ателие, подходящо за живеене до посочения бюджет. Иска да не е промишлен тока. Без значение района, само да е без Орландовци и Фондови жилища.
Мой клиент търси да купи многостаен, светъл и просторен апартамент в град София. Разглежда в ж.к. Надежда. Да се намира в близост до метро. Разглежда предложения без първи, втори и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент. Без значение е квартала. Разглежда се тухлено ново строителство, може и пред Акт 14.
Клиент на агенцията търси да купи апартамент с една или две спални в Западните райони на София и по точно Община Надежда.
Мой клиент търси да закупи къща в София и област София до 100 000Е. Може да е за ремонт. Трябва да има минимум три спални.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.