Вие търсите: Купувам имоти, град София, ж.к. Връбница 1
Търся за мой клиент, апартамент с цел инвестиция. Жилището трябва да е с добра локация, отлични параметри и по възможност в близост до метростаниця. Клиента е с готовност за бърза сделка.
Мой клиент търси за покупка тристаен апартамент във всички части на ж.к. Надежда или Връбница. Предпочитани са по-ниски етажи, включително и първи.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията търси да закупи два апартамента на цени под 50 000 евро в северните райони на гр. София. Много е важно да не са със статут на ателие и да имат балкон или тераса.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за ж.к. Надежда. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Клиент на агенцията пребиваващ в чужбина търси двустаен апартамент ново строителство на разсрочено плащане. Локацията не е от особено значение. Водещ фактор е ниската цена.
Клиент търси да закупи апартамент в посочените райони, разполага с готови средства. По възможност общите части на сградата да са чисти и добре поддържани. Може и в сграда с акт 15, но от сигурен и ...
Имам клиент, който търси жилище в посочените райони, само тухла и ЕПК, строителство след 2005 г. Имота може да е на шпакловка и замазка, но може и да е с довършителни работи.
Търся апартамент с една или две спални в районите Толстой, Надежда, Захарна фабрика, Западен парк, Банишора. Задължително тухлено строителство, ако е ново с акт 16, но се предпочита старо. Етажът е без ...
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден двустаен апартамент в сграда ново строителство в посочените райони. Разглеждат се предложения в по-напреднали сгради около и над АКТ 14.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН или 3 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Надежда в близост до метростанция и до Северен парк. Да не е за ремонт, обзаведен или необзаведен, без 1 - ви и последен етаж.
Търся за мой клиент, апартамент ново строителство в районите Връбница и Надежда, задължително до метро. Може сградата да е в процес на строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в добро състояние в ж.к.Надежда. Задължително условие е да е в близост до метростанция.
Клиент търси имот в посочените райони, Предпочита да е в добре поддържана сграда с хубави общи части. Обзаведени апартаменти разглежда с предимство.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент старо или ново строителство в ж.к. Надежда, ж.к. Връбница, ж.к. Обеля до метростанциите. До 4-ти етаж, може и да е за ремонт.
Клиентка търси да закупи 3-стаен апартамент в гр. София. Като предпочитани квартали посочи Банишора и Връбница, но разглежда и други предложения. Разглежда само ново строителство в по-напреднал етап (поне ...
Клиент на агенцията търси да закупи евтин апартамент, с минимална първоначална вноска, разчитайки изцяло на ипотечен кредит. Разглежда оферти от цяла София с изключение на западните райони.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент ново строителство с Разрешение за ползване. Желателно е да е с довършителни работи и обзаведен.
Търся за мой клиент апартамент в София с цел инвестиция. Предпочита старо строителство. Без квартали Манастирски ливади, Княжево, Люлин.