Вие търсите: Купувам имоти, град София
Нова
Търся за мой клиент тристаен апартамент ново строителство, който може да е в процес на строеж. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до бул. Брята Бъкстон.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в добро състояние, който да не е за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до НБУ.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в ТОП Център. Разглеждат се предложения от ново строителство с АКТ 16 - на шпакловка и замазка или вторичен пазар - за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в южните квартали или Дървеница, който може да е без обзавеждане или за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до бул. България и бул. Свети климент ...
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент без обзавеждане, който да е за основен ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и спирки на обществен транспорт.
Нова
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в следните квартали - Оборище, Редута, Гео Милев или Дървеница. Сградата да бъде с добре поддържани общи части.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в центъра, който може да е необзаведен или за козметичен ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на п-д Лъвов мост.
Нова
Мой клиент търси да закупи апартамент на комуникативно място в ж.к. Хиподрума. Желае да е близо до градски транспорт. За предпочитане е разположението да се състои от спалня, хол и кухня.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент ново строителство. Може да е на шпакловка и замазка. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до Ловен парк, Зоопарк София и бул. Симеоновско ...
Нова
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в ж.к. Младост 1, в жилищна сграда Alfa Apartments. Жилището да се предлага с качествени довършителни дейности, обзавеждане и висок клас домакинска техника. ...
Нова
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в Кръстова вада, както и в близост до МОЛ Парадайс.
Нова
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент, с цел инвестиция, на комуникативно място, близо до метростанция. Разглеждаме предложения от вторичен пазар с отделна кухня.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се намира в района на бул. Мария Луиза, бул. сливница, бул. Княз Александър Дондуков и бул. Сливница. Ще ползва лични средства.
Купувам тристаен или четиристаен апартамент в района на ТОП центъра. Клиентът ми се интересува само от качествено масивно строителство.
Нова
Мой клиент търси да закупи многостаен апартамент в района на кв. Докторски паметник. С приоритет разглеждаме предложения от старо строителство, с високи тавани и просторни помещения.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Нова
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент, ново строителство, в Южните райони. С възможност за закупуване и на гараж. Желае да е на комуникативно място, с бърз достъп до градски транспорт.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти апартамент с площ от минимум 200 кв. м в нова тухлена сграда в посочените райони. За предпочитане без обзавеждане. Наличието на гараж е задължително. Бюджет около ...
Клиентка търси да закупи двустаен апартамент в централните части или източните, в близост до метростанция. Разглеждат се предложения с акт 16 до края на годината.