Вие търсите: Купувам имоти, град София
Работя със сериозен и доказан инвеститор, който търси за закупуване парцел за построяване на жилищна сграда. Постижимото РЗП да е от 4000 до 7000 кв. м. Добра локация, асфалтов достъп и инфраструктура. ...
Нова
Мой клиент търси да закупи имот в центъра на София (карето между бул. Мария Луиза и бул. Левски), който ще използва за офис. Имотът трябва да разполага поне с 4 работни помещения /стаи/. Ако сградата ...
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, по възможност с отделна кухня, в сграда построена около 2000 г. Приоритетни райони са кв. Стрелбище, кв. Хиподрума и районът около Медицинска академия.
Търся за мой клиент апартамент с 1 или 2 спални в района на НБУ. Жилището трябва да е с добро изложение и непреходни помещения. Разглеждаме приоритетно предложения за ново строителство в напреднал етап.
Нова
Търся тристаен апартамент в южните квартали, който по възможност да бъде обзаведен. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в Бъкстон.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в идеалин център или около ул. Оборище. Ако сградата е без асансьор, жилището да е на 2-ти или 3-ти етаж. Да има приятна гледка.
Нова
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Витоша, с лесен достъп до бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Южните квартали. Наличието на паркомясто би било предимство.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Горна баня, с удобен достъп от ул. Бойчо Бойчев и бул. Никола Петков, близо до НБУ.
Купувам 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в южните квартали. Може и по-старо строителство, панелно или ЕПК.
Търся за мой клиент голям апартамент в Южните райони на столицата. Жилището да бъде с поне две спални. Предпочитаните квартали са Борово, Стрелбище, Бели брези, Хиподрума, Лагера, Красно село, Манастирски ...
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център или Южни райони. Добре е да не се нуждае от голям ремонт.
Нова
Търся за мой клиент етаж, самостоятелна сграда или магазин на ниво партер, за дистрибуторска дейност. Задължително изискване е да има възможност за паркиране за един или два леки автомобила с цел разтоварване ...
Търся за мой клиент тухлен тристаен апартамент в района на Хиподрума, в частта близо до бул. България. Сградата да е добре поддържана.
Мой клиент търси да закупи тристаен или четиристаен апартамент в м-т Гърдова глава. Сградата да бъде поддържана.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Малинова долина, в новострояща се сграда, на добра и комуникативна локация.
Работя с клиент, за когото търся 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев, само до 73 СУ Владислав Граматик. Нужно е да има две самостоятелни спални или възможност за преустройство.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в сграда ново строителство в кв. Овча купел. За предпочитане е да е на партерен етаж с двор.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен апартамент в ЕПК, ПК или тухлена сграда. На добра локация с удобен транспорт.