Вие търсите: Купувам имоти, град София
Мой клиент търси да закупи двустаен или маломерен тристаен апартамент в кварталите Студентски град, Малинова долина, Кръстова вада, Витоша или Манастирски ливади. Предпочита жилището да е ново тухлено ...
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в Зона Б-4, 5, 18 и 19, Банишора или Люлин. По възможност кухнята да е отделно от хола.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Южните райони на гр. София. Предпочита ново строителство, на комуникативно място, без довършителни дейности.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в южните райони на гр. София. Разглежда предложения в сгради с АКТ 16, може да е с довършителни дейности, обзаведен или на шпакловка и замазка, стига да е в рамките ...
Мой клиент търси да закупи едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Бъкстон, Гоце Делчев, Манастирски ливади и други южни квартали. За предпочитане с довършителни работи и обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи едностайно или двустайно жилище в района на ж.к. Бъкстон, Гоце Делчев, Манастирски ливади и други южни квартали. За предпочитане с довършителни работи и обзавеждане.
Търся за мой клиентт 3-стаен апартамент в нова сграда. Интерес представляват предложения в кв. Изгрев и кв. Изток, както и кв. Кръстова вада. Да не е на партер или последен етаж и да е отдалечено не-повече ...
Мий клиент търси да закупи апартамент с две спални в нова сграда само в жк. Лозенец. Предпочита да е с довършителни дейности и обзавеждане. Желателно е да има възможност за покупка и на гараж или паркомясто.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Може ново строителство, може и старо за ремонт, до посоченият бюджет.
Купувам за мой клиент голям апартамент с 3 или 4 спални. Готов, може на шпакловка и замазка, в посочения район.
Купувам за мой клиент обзаведен тристаен апартамент в посочените райони. Без нужда от ремонт, до спирка на градски транспорт и метро.
Ексклузив
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София, в близост до Южния парк. Предпочитани квартали са Стрелбище, старата част на Лозенец, както и Хладилника, в близост до парка.
Мой клиент търси да купи необзаведен тристаен апартамент в кв. Гео Милев и околностите. Сградата може да е тухлена или ЕПК. Може и с предстоящ Акт 16, но от надеждна фирма!
Клиентът ми търси тухлено жилище в южните южните на София. Предпочита старо строителство, в добро състояние и по възможност жилището да се продава с обзавеждането.
Търся за покупка 1-стаен апартамент - боксониера или гарсониера. Клиентът ми е без конкретни предпочитания за район, важно е имотът да е в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи имот на добро място с цел инвестиция. Сградата, трябва да е с хубави и поддържани общи части.
Търся за мой клиент къща в южните райони на столицата, както и кв. Симеоново, кв. Драгалевци. Възможно е да има необходимост от ремонт, да има двор над 400 кв. м.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище в София. Сградата трябва да е с хубави общи части. За предпочитане са централни и западни райони.
Търся за мой клиент, просторно и светло жилище в кв. Лозенец или близките райони. Желателно е да не се нуждае от ремонт и мястото да е тихо.