Вие търсите: Купувам вила, област Варна, к.к. Камчия
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на Мирела търси къща в селата край Варна. Предпочитани са Доброглед, Здравец, Близнаци, Приселци. Бюджет 30 000 евро.
Търся за мои клиенти къща в добро състояние и поддържан двор в селата, в близост до гр. Варна- община Аврен и община Бяла. Бюджет -60000Евро.
Търся за мой клиент къща в близките до Варна села от общините Аврен, Аксаково и община Варна. Разглеждаме предложения за имоти с поне 2 спални и без нужда от сериозен ремонт. Бюджет- 60000 Евро.
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 65 000
Търся за мои клиенти къща или вила в селата от община Аврен. Интересуваме се от поддържани къщи без конструктивни проблеми, с асфалтов достъп и в близост до центъра и спирка на обществен транспорт. Бюджет- ...
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 30 000
Търся за мои клиенти къща с неголямо дворно място в селата между Варна и Бургас. Разглеждаме предложения за имоти без конструктивни проблеми, с добър целогодишен достъп. Бюджет- 30000 Евро.
Търся за мои клиенти здрава къща с поддържан двор в село от област Варна. Разглеждаме предложения в села, отдалечени не повече от 30-40 км. от града, без кражби, с целогодишен достъп. Бюджет- 30000 Евро.