Вие търсите: Купувам къща, област Варна, с. Болярци
Лукс имот
Купувача търси селски имот с къща в селата край област Варна и област Добрич. Бюджет 65 000 евро. Без нужда от ремонт.
Лукс имот
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на Мирела търси къща в селата край Варна. Предпочитани са Доброглед, Здравец, Близнаци, Приселци. Бюджет 30 000 евро.
Търся къща в селата край Варна. Предпочитанията са за Близнаци, Приселци, Звездица. Къщата да не е за ремонт. Бюджет 40 000 евро.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на Мирела търси къща в селата край Варна. Може да е за ремонт, но покрива да е в добро състояние. Бюджет 30 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува къща в област Варна. Разглежда имоти с три или четири спални в с редовен транспорт до град Варна.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 35 000
Клиент на Мирела купува къща в близките до гр. Варна села. Допуска се имотът да е за ремонт или вътрешно преустройство. Двор около 1000 кв. м. С партиди за ток и вода.
Къща/Парцел, община Аврен, ЦЕНА около € 25 000
Търся за мой клиент стара къща или парцел в селата от община Аврен. Приоритетно разглеждаме къщи и дворни места в с.Китка, с.Круша, с. Аврен, с. Равна гора, с. Болярци, с. Садово, м-ст Пазарлията или ...
Търся селкса къща в селата край Варна. Къщата да не е за ремонт. Държа на голям двор минимум 1500 кв.м. Бюджет 20 000 евро.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 15 000
Търся малка къща в близост до морето. Селата край Варна или Бургас. До 15 - 20 км. Бюджет 15 000 - 20 000 евро.
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 65 000
Търся за мои клиенти къща или вила в селата от община Аврен. Интересуваме се от поддържани къщи без конструктивни проблеми, с асфалтов достъп и в близост до центъра и спирка на обществен транспорт. Бюджет- ...
Търся за мои клиенти здрава къща с поддържан двор в село от област Варна. Разглеждаме предложения в села, отдалечени не повече от 30-40 км. от града, без кражби, с целогодишен достъп. Бюджет- 30000 Евро.
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 30 000
Търся за мои клиенти къща с неголямо дворно място в селата между Варна и Бургас. Разглеждаме предложения за имоти без конструктивни проблеми, с добър целогодишен достъп. Бюджет- 30000 Евро.
Търся за мой клиент къща в близките до Варна села от общините Аврен, Аксаково и община Варна. Разглеждаме предложения за имоти с поне 2 спални и без нужда от сериозен ремонт. Бюджет- 60000 Евро.
Къща/Вила, община Аврен, ЦЕНА около € 70 000
Търся за мои клиенти поддържана къща с квадратура над 150 кв.м и хубав двор в района на община Аврен. Разглеждаме предложения от с. Китка, Круша, Юнец. Бюджет- 60000 Евро
Търся за мои клиенти къща в добро състояние и поддържан двор в селата, в близост до гр. Варна- община Аврен и община Бяла. Бюджет -60000Евро.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 65 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиентът ми купува веднага къща в селата на около 25 - 30 км от гр. Варна. Къщата може да е за ремонт. Дворът трябва да е около 1000 кв. м.
Къща, община Аврен, ЦЕНА около € 8 000
Клиентът ми търси изгодно къща в близките до гр. Варна села. Може и за ремонт. Парцелът да е около 1000 кв. м.
Търся за мой клиент апартамент или къща в близост до гр. Варна, не по-вече от 30 километра. Имотът трябва да е в добро състояние, готов за живеене.