Вие търсите: Купувам къща, област Варна
Мой клиент търси да закупи къща около град Варна. За предпочитане е м-т Кабакум или в.з. Ален мак. Къщата може да бъде за ремонт.
Нова
Търся да купя къща за мой клиент в област Варна. За предпочитане да е обзаведена и не по-малко от 100 кв. м РЗП.
Търся за мой клиент четириетажна къща около град Варна, на добра локация, с хубав, голям и озеленен двор.
Търся за мой клиент селска къща с бърз достъп до град Варна, в село с добра инфраструктура. Къщата да бъде в добро състояние, без нужда от основен ремонт.
Мой клиент купува къща в близост до гр. Варна. Желателно е да е с голям облагороден двор, с изградени два етажа.
Търся за мой клиент къща, която може и да е без обзавеждане. Ще бъдат разглеждани оферти само в гр. Аксаково.
Търся за мой клиент къща в района на град Суворово, на добра и комуникативна локация, с удобен транспорт.
Купувам къща или вила в добро състояние в селата около гр. Варна. Важни са добрите транспортни връзки към града.
Търся за мой клиент къща в област Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. Желае с бърз и лесен достъп и в по-близките сала на Варна. За целогодишно живеене.
Търся да купя за мой клиент обзаведена къща в близост до Варна. Няма да бъдат разглеждани оферти на къщи, които са за ремонт.
Търся за мой клиент къща за целогодишно ползване в близост до Варна, както и до училище и детска градина.
Търся да купя за мой клиент триетажна къща в област Варна. Предпочита в с. Приселци. Желателно е имота да с отопление на камина със водна риза и монтирани радиатори във всички стаи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в близост до град Варна. Разглеждаме всички предложения в райони, подходящи за целогодишно живеене.
Търся за мой клиент къща в област Варна, която да е напълно обзаведена, да не е за ремонт или да е с леки забележки.
Купувам за мой клиент къща в с. Близнаци, област Варна. Желателно е къщата да е на два етажа и да разполага с три спални, както и да се намира в близост до плаж и река.
Купувам за мой клиент къща в гр. Аксаково, област Варна, по възможност в близост до центъра на града, както и да има двор с права форма.
Мой клиент търси да закупи къща в близост до град Варна. С предимство се разглеждат имоти в с. Куманово. Къщата да е с двор поне 400 кв. м.
Купувам за мой клиент необзаведена къща, с три спални в гр. Аксаково, област Варна. Желателно е къщата да се намира в близост до общината.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в обл. Варна. Имота трябва да е в добро състояние. Добрата квадратура на двора и панорамна гледка ще се счита за предимство.
Купувам за мой клиент едноетажна къща в с. Старо Оряхово, област Варна. Имотът да е с хубав, поддържан двор.