Вие търсите: Купувам парцел, област Варна
Мой клиент търси да купи парцел в регулация в посочения район. Разглеждат се предложения подходящи за жилищно строителство.
Мой клиент търси да закупи парцел в регулация на първа линия до плажа в Област Бургас, на тихо и спокойно място, за предпочитане в с. Шкорпилавци.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент парцел в с. Тополи, който да е в регулация. Парцелът се закупува с цел строеж на жилищна къща.
Мой клиент търси да закупи парцел в регулация за жилищно строителство до 10 000E или къща до 30 000E в гр. Аксаково, област Варна.
Търся за мой клиент Урегулиран поземлен имот в района, който да е с лице на улица и с достъп от асфалтов път.
Купувам парцел в регулация, подходящ за строителството на къща, между Църквата и Общината в с. Тополи.
Търся за мой клиент парцел с или без постройка (максимум на два етажа) и до 35 км. южно от гр. Варна - с. Близнаци, с. Шкорпиловци. За предпочитане е да е с панорама море.
Търся за мой клиент парцел в област Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 55000 евро.
Мой клиент търси парцел в област Варна. Разглежда в с. Звездица. За предпочитане е да има достъп до асфалтов път.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент купува парцел около 2000-3000 кв.м в област Варна. Интересът е към жилищно строителство, затова локацията е от съществено значение.
Клиентът ми купува парцел с ПУП в промишлената зона на гр. Аксаково или с. Тополи. Квадратурата трябва да е от 5000 до 10000 кв. м. Задължително условие да има излаз на главен път.
Клиент на Мирела желае да купи парцел за строителство на къща в с. Тополи. Квадратурата трябва да е от 500 до 1000 кв. м.
Купувам парцел подходящ за къща в с. Близнаци. Парцелът трябва да е с правилна форма, да има асфалтов достъп и партиди за ток и вода. ПУП е предимство.