Вие търсите: Купувам парцел, област Варна
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот с правилна форма. Задължително изискване е да има лице на улица.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот, подходящо за еко селище, на тихо и озеленено място, далеч от главен път.
Търся за мой клиент урегулиран поземлен имот, в района на град Варна, в близост до море. Разглеждат се предложения, подходящи за едно или двуфамилна къща.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот, подходящ за жилищно строителство за целогодишно ползване, с достъп по асфалтов път, не далеч от гр. Варна.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот в община Аксаково, за предпочитане в района на с. Новаково, подходящ за жилищно строителство.
Търся да купя за мой клиент парцел в близост до Варна, който да е в регулация. С приоритет ще се гледат парцели с партиди за ток и вода.
Търся да купя за мой клиент парцел в област Варна. Предпочита с. Близнаци. Държи да е в регулация. По възможност да е около 700 кв м.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел в посочените райони на област Варна. Имота да е с площ между 4000 и 5000 кв. м. Бюджет около 80 000 евро.
Купувам за мой клиент урегулиран поземлен имот в района на с. Тополи, с правилна форма и в близост до асфалтов път.
Клиентът ми купува парцел с ПУП в промишлената зона на гр. Аксаково или с. Тополи. Квадратурата трябва да е от 5000 до 10000 кв. м. Задължително условие да има излаз на главен път.
Клиент на Мирела желае да купи парцел за строителство на къща в с. Тополи. Квадратурата трябва да е от 500 до 1000 кв. м.
Купувам парцел подходящ за къща в с. Близнаци. Парцелът трябва да е с правилна форма, да има асфалтов достъп и партиди за ток и вода. ПУП е предимство.