Вие търсите: Купувам имоти, област Варна, с. Засмяно
Къща, община Аксаково, ЦЕНА около € 65 000
Клиент на Мирела търси самостоятелна къща в селата край Аксаково. Предпочитани локации са: Осеново, Левски, Изгрев. Къщата да е в добро състояние. Бюджет 65 000 евро.
Къща/Вила, община Аксаково, ЦЕНА около € 56 000
Клиент на Мирела търси селкса къща край Варна. Предпочитани са селата Осеново, Долище, Кичево, Орешак. Къщата да не е за основен ремонт. Бюджет 60 000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся къща в селата край Варна. Предпочитанията са за Близнаци, Приселци, Звездица. Къщата да не е за ремонт. Бюджет 40 000 евро.
Клиент на агенция Мирела, купува къща в област Варна. Разглежда имоти с три или четири спални в с редовен транспорт до град Варна.
Търся селкса къща в селата край Варна. Къщата да не е за ремонт. Държа на голям двор минимум 1500 кв.м. Бюджет 20 000 евро.
Къща, община Аксаково, ЦЕНА около € 25 000
Търся къща в села край Варна. Предпочитани са Левски, Долище, Климентово, Припек, Слънчево, Орешак и др. Бюджет до 25 000 евро.
Търся къща в селата край Варна, Долище, Осеново, Звездица, Константиново, Куманово, Яребична и други. Бюджет 25 000 евро.
Къща, община Аксаково, ЦЕНА около € 40 000
Търся за мои реални клиенти, къща в село Любен Каравелово. Да не е за ремонт. С добре поддържан двор. Бюджет 40 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща, близо до гр. Варна. Предпочита да е готова, но разглеждаме всички варианти.