Вие търсите: Купувам имоти, област Варна
КУПУВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ИЛИ ИДЕАЛНИ ЧАСТИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ. СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ДОКУМЕНТИ.
Търся да купя за мой клиент парцел в близост до Варна, който да е в регулация. С приоритет ще се гледат парцели с партиди за ток и вода.
Купувам къща или вила в добро състояние в селата около гр. Варна. Важни са добрите транспортни връзки към града.
Търся да закупя за мой клиент парцел около Варна. Предпочита с гледка към морето. Ще разглеждаме предложения за оферти на юг от града.
Търся за мой клиент къща в област Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. Желае с бърз и лесен достъп и в по-близките сала на Варна. За целогодишно живеене.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент по възможност ново строителство. Приоритетно разглеждаме оферти за жилища в курортните комплекси около гр. Варна.
Търся за мой клиент селска къща с бърз достъп до град Варна, в село с добра инфраструктура. Къщата да бъде в добро състояние, без нужда от основен ремонт.
Търся да купя за мой клиент обзаведена къща в близост до Варна. Няма да бъдат разглеждани оферти на къщи, които са за ремонт.
Купувам за мой клиент вила в с. Куманово, област Варна. За предпочитане да не е обзаведена и с поддържан двор.
Търся за мой клиент къща за целогодишно ползване в близост до Варна, както и до училище и детска градина.
Търся да купя за мой клиент триетажна къща в област Варна. Предпочита в с. Приселци. Желателно е имота да с отопление на камина със водна риза и монтирани радиатори във всички стаи.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в близост до град Варна. Разглеждаме всички предложения в райони, подходящи за целогодишно живеене.
Търся за мой клиент къща в област Варна, която да е напълно обзаведена, да не е за ремонт или да е с леки забележки.
Търси да закупи УПИ /урегулиран поземлен имот/ с лице към главен път. С цел застрояване на малък производствен цех. Предимство са наличието на партиди за ток и вода.
Купувам за мой клиент къща в с. Близнаци, област Варна. Желателно е къщата да е на два етажа и да разполага с три спални, както и да се намира в близост до плаж и река.
Купувам за мой клиент къща в гр. Аксаково, област Варна, по възможност в близост до центъра на града, както и да има двор с права форма.
Мой клиент търси да закупи къща в близост до град Варна. С предимство се разглеждат имоти в с. Куманово. Къщата да е с двор поне 400 кв. м.
Купувам за мой клиент необзаведена къща, с три спални в гр. Аксаково, област Варна. Желателно е къщата да се намира в близост до общината.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи къща в обл. Варна. Имота трябва да е в добро състояние. Добрата квадратура на двора и панорамна гледка ще се счита за предимство.
Мой клиент търси да закупи парцел със статут на земеделска земя в с. Николаевка. В имота да има вода.