Вие търсите: Купувам имоти, област Варна
Търся за мой клиент самостоятелна къща в Аксаково, област Варна, в добро състояние, с две спални. Бюджетът е 70000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в гр. Бяла до 26 000Е обзаведен. Да има хубава гледка към морето и да е на висок етаж.
Мой клиент търси обзаведен апартамент. Област Варна и Бургас като курорти: Златни пясъци, Константин и Елена и други близо до плажа с ясна гледка към морето до 55000Е.
Мой клиент търси да купи къща в област Варна, на не повече от 50 км от града, да бъде с удобна локация за целогодишно живеене.
Търся за мой клиент къща в обл. Варна. Желае да е с възрожденска архитектура. По възможност с термоизолация.
Купувам за мой клиент къща на най- много 15- 20 км от град Варна, няма значение къде. Задължително къщата да е с минимум три спални. Може да бъде да ремонт, но да не е много стара.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен. С приоритет разглежда к-с Оазис Бийч Резорт.
Клиент търси парцел, в регулация. Разглежда в област Варна, с. Тополи. Да е подходящ за строеж на къща.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. Бяла с цел инвестиция. Може да е необзаведен. Бюджетът е 80 000 евро.
Купувам къща или вила за мой клиент в във вилна зона Орехчето, Звездица и Лазур. Може обзаведена или необзаведена.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи къща или вила на 2 етажа, в област Варна до към 20 000Е. Около 5 спални. Тухлено строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща край Варненското езеро, без значение обзаведена или не. Максимум до втори етаж с двор.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи къща, вила или парцел за жилищно строителство в област Варна - до 25км.
Мой клиент търси да купи парцел в регулация в посочения район. Разглеждат се предложения подходящи за жилищно строителство.
Клиент на МИРЕЛА търси къща или вила на 15км. от гр. Варна до 40 000Е независимо необзаведена или обзаведена. Може и на АКТ14.
Търся за мой клиент къща в област Варна. Няма предпочитания за конкретни райони, но по възможност, да е близо до морето. Бюджетът е до 30000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, обзаведен или необзаведен в Област Варна, Бургас в спокойни курорти, да има плаж, да не е последен етаж.
Мой клиент търси да закупи парцел в регулация на първа линия до плажа в Област Бургас, на тихо и спокойно място, за предпочитане в с. Шкорпилавци.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.