Вие търсите: Купувам мезонет, град Варна, ЛК Тракия
Чуждестранни клиенти на Мирела търсят да закупят апартамент с две спални в района на Медицинския университет, Чаталджа, кв. Левски.
Клиент на Мирела търси да закупи апартамент с две спални в централната част на града, с морска панорама и паркомясто.
Клиент на МИРЕЛА търси четиристаен апартамент в Централна част и североизточните райони на град Варна. Без първи и последен етаж на сградата.
Търся да купя за мой клиент 3- СТАЕН апартамент, може да е тип мезонет. Предпочита да бъде не обзаведен. Приемливо е само съвременно и модерно обзавеждане.
Търся апартамент или къща с 3 спални в центъра на града. Крайните райони, като Аспарухово, Галата, Кайсиева градина, Владиславово, Св. Св. Константин и Елена, Ален Мак да не се предлагат.
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централните части на на гр. Варна. Районите около Общината, Музикално училище, Гръцка махала се разглеждат с предимство. Желателно е имота ...
Клиент на агенция Мирела, търси да закупи апартамент в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град Варна, Централна част
Информацията 294811 не е достъпна!
Купувам ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ/многостаен, град Варна, Централна част
Информацията 256884 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град Варна, кв. Бриз, ВИНС, р-н Генералите...
Информацията 282730 не е достъпна!
Ексклузив
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ, град Варна, Централна част
Информацията 277550 не е достъпна!
Купувам ТРИСТАЕН апартамент/ЧЕТИРИСТАЕН апартамент/МЕЗОНЕТ/многостаен, град Варна, Централна част, Южни райони, Североизточен район...
Информацията 264787 не е достъпна!