Вие търсите: Купувам офис, град Варна
Купувам за мой клиент имот, в сграда тухлено строителство. Без предпочитания за статута и района. Изключение при подбора на имота са крайните квартали на гр. Варна. Покупката е с цел инвестиция. Бюджет ...
Търся да купя за мой клиенти офис в централна част на град Варна. С предимство ще разгледаме предложения в нови или добре поддържани стари сгради. Търсеният офис трябва да е с площ около 100 кв. м . ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в района ОКРБ гр. Варна. Като основно изисквания е имота да има два санитарни възела, две спални и да е на първи жилищен етаж. Ще се ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение, подходящо за стоматологичен кабинет. Да бъде с площ поне 30 кв. м и да има две помещения. Предпочитанията са за имот намиращ се в бизнес сграда.
Купувам за мой клиент помещение. Ще бъде използвано за откриване на козметично студио. Важно е местоположението да бъде на място с голям човекопоток. Предпочитани райони са центъра на града, кв. Младост ...
Търся за мой клиент офис помещение в централните части на град Варна. Да е подходящо за магазин за продажба на зеленчуци.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи офис или магазин с цел инвестиция. Ще разглеждаме предложения с площ над 40 кв. м.
Клиент на МИРЕЛ търси да купи имоти с цел инвестиция в посочените райони на град Варна. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Купувам офис в централната част на града, близо до Съдебната палата. Може да бъде едностаен или двустаен, но да има възможност да се ползва и като офис.
Купувам за мой клиент офис сграда с достатъчно паркоместа. Предпочитани райони са североизточните. Приемливо е и покупка на къща с голям двор, отново с възможност за изграждане на паркинг.
Търся да купя за мой клиент търговско помещение, подходящо за салон за красота, с площ около 20 кв.м., в района на ЛК Тракия и Окръжна болница.
Мой клиент търси да закупи боксониера в кв. Цветен квартал, близо до ХЕИ - Варна и стадион Спартак. Апартаментът може да е ново строителство, издаден по БДС, на шпакловка и замазка.
Наемам за мой клиент офис в град Варна. Имотът да е на комуникативно място, по възможност в близост до Окръжна болница.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи офис или магазин с цел инвестиция. Ще разглеждаме предложения с площ над 20 кв. м.
Търся за мой клиент офис в град Варна, в района на Лятно кино Тракия, с лице към улицата и възможност за поставяне на реклама.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи офис в централната част на град Варна. Предпочитанията са за по-нисък етаж, обзавеждането не е задължително, но е предимство.