Вие търсите: Купувам етаж, град Варна
Купувам за мой клиент четиристаен апартамент в центъра на кв. Галата, на 800 м от плажа. Жеале сградата да се намира на тиха улица, близо до ОУ Кап. Петко Войвода.
Купувам за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Държи да има прилежащ двор към имота. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 65000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент в гр. Варна. Разглежда предимно централни райони, без район Общината. Държи жилището да е над 100 кв. м, да има две спални и просторен ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи етаж от къща в ТОП центъра на града - до Морската градина. Не държи на обзавеждане, може да се нуждае от ремонт.
Ексклузив
Търся за мой клиент къща или етаж от къща в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 140000 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в град Варна. Изискванията на клиента относно имота са да е на комуникативно място, да има паркомясто. Предпочита обзаведен, но не е задължително.
Купувам за мой клиент многостаен апартамент или етаж от къща в гр. Варна. Предпочита централни райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Купувам за мой клиенткъща или етаж от къща в кв. Левски и кв. Цветен квартал. Може имота да е за ремонт. Разглежда обзаведени и необзаведени.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя къща или етаж от къща в кв. Цветен. За предпочитане е имотът да няма нужда от основен ремонт. Може да е без обзавеждане.
Купувам тристаен апартамент или етаж от къща приоритетно в районите ЗК Тракия и ЛК Тракия, Окръжна болница, Нептун, Общината, Червен площад, Спортна зала, Чаталджа, Генералите. Цветен квартал, Базар Левски ...