Вие търсите: Купувам пром. помещение, град Варна
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за склад с цел производство в ЗПЗ в близките градове Аксаково или Игнатиево. Приемаме оферти и за района около крайезерения път.
Търся да купя за мой клиент помещение подходящо за автосервиз в град Варна. Разглеждат се оферти във всички райони на града.
Мой клиент търси да закупи урегулиран поземлен имот в Южна промишлена зона на гр. Варна. Имотът да е със складова база и площ около 600 кв. м.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да купя за клиент на агенция Мирела промишлено помещение за предпочитане в района на кв. Трошево.
Търся за мой клиент промишлено помещение, в кв. ж.к. Трошево в град Варна. Ще се използва за дърводелски цех на мебели.
Търся за мой клиент промишлено помещение или парцел в гр. Варна. Предпочитан е района на Западна промишлена зона. Парцелът да е с площ между 1000 и 1500 кв. м.
Мой клиент търси да закупи промишлено помещение в гр. Варна или областта. Височината да е поне 4.50 м, да има голяма порта, най-малко 4 м широка, с ток - 250 киловата. Разглеждат се предложения само ново ...
Работя с клиент, за когото търся да закупя производствена база между 2000-5000 кв. м, склад за готова продукция 2000-10000 кв. м и офис 200 кв. м.