Вие търсите: Купувам хотел, град Варна, Център
Търся за мой клиент разработен и функциониращ хотел в центъра на града. Да е на комуникативно място. С предимство ще се разглеждат оферти на хотели, които разполагат със собствен паркинг.
Търся за мой клиент хотел в централната част на града, който да е добро състояние и по възможност да се предлага обзаведени фукнциониращ. С приоритет ще се разглеждат оферти на хотели, които разполагат ...
Клиент на агенция МИРЕЛА търси целогодишно работещ хотел в централна част на гр. Варна. Предпочитанията са за имот в Морската градина или на първа, втора линия в к.к. Златни пясъци. Разглежда всички варианти ...
Търся да закупя за клиент на МИРЕЛА, функциониращ хотел в централната част на града. Имота да бъде в добро състояние с обзавеждане и оборудване.
Клиент на МИРЕЛА търси за обезщетение или да закупи парцел за строителство на жилищен комплекс. Предпочита да е на главен асфалтиран път.
Мой клиент желае да закупи разработен хотел във Варна, к.к. Златни Пясъци. По възможност да бъде на Първа линия до плажа. Предимство е да има басейн.