Вие търсите: Купувам хотел, град Варна, к.к. Златни пясъци
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в посочените райони на града, с. Кранево и гр. Балчик. Бюджетът е около 550 евро на кв. ...
Търся за мой клиент хотел в гр. Варна. Няма предпочитания за конкретни райони. По възможност да е на комуникативно място.
Търся за мой клиент хотел в района, който да се предлага обзаведен, оборудвам и по възможност да се предлага функциониращ към момента.
Мой клиент купува работещ хотел в к.к Златни пясъци, на около 15 минути пеша от плажа. Желае да разполага с ресторант, бар, магазин, басейн, детски кът, дискотека, фитнес зала, паркинг.
Мой клиент търси хотел, за предпочитане разработен в град Варна. Разглежда в посочените квартали, да има не по-малко от 40 стаи за гости.
Търся за мои клиенти хотел в района на к.к. Златни Пясъци, к.к. Св. Св. Константин и Елена, к.к. Слънчев ден, м-т Кабакум, Ривиера, гр. Обзор, с. Кранево. Предимство имат хотели близо до морето, с добър ...
Купувам за наши клиенти хотел в к.к. Златни Пясъци. С предимство ще разглеждаме оферти близо до плажа и с модерно обзавеждане. Важно условие е, хотелът да е функциониращ през цялата година.