Вие търсите: Купувам хотел, град Варна
Купувам за мой клиент парцел в регулация или сграда за обществено обслужване в посочените райони на комуникативно място, с бърз достъп до обществен транспорт. С предимство се разглеждат предложения подходящи ...
Търся за мой клиент разработен и функциониращ хотел в центъра на града. Да е на комуникативно място. С предимство ще се разглеждат оферти на хотели, които разполагат със собствен паркинг.
Търся за мой клиент хотел в централната част на града, който да е добро състояние и по възможност да се предлага обзаведени фукнциониращ. С приоритет ще се разглеждат оферти на хотели, които разполагат ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в посочените райони на града, с. Кранево и гр. Балчик. Бюджетът е около 550 евро на кв. ...
Клиент на МИРЕЛА, търси да купи хотел с минимум 15 стаи, по българското Черноморие. Разглеждаме предложения в градовете Варна, Балчик, Бургас, Созопол, Несебър. Ако сградата е над три етажа задължително ...
Мой клиент търси да купи хотел в района на к.к. Златни пясъци. за предпочитане е материалната база да е в добро състояние, а стаите - ремонтирани и обновени. Да се намира на комуникативно място.
Купувам за мой клиент хотел в посочения район , в близост до плажа. Ще бъдат разглеждани и предложения малко над посочената цена.
Клиент на агенция МИРЕЛА търси целогодишно работещ хотел в централна част на гр. Варна. Предпочитанията са за имот в Морската градина или на първа, втора линия в к.к. Златни пясъци. Разглежда всички варианти ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи хотел в к.к Св. Св. Константин и Елена, к.к Златни пясъци, кв. Траката. С предимство разглеждаме активни хотели, без нужда от ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи хотел, подходящ за хоспис в к. к Св. Св. Константин и Елена, м-ст Ален Мак, к.к Златни пясъци.
Търся да закупя за клиент на МИРЕЛА, функциониращ хотел в централната част на града. Имота да бъде в добро състояние с обзавеждане и оборудване.
Клиент на МИРЕЛА търси за обезщетение или да закупи парцел за строителство на жилищен комплекс. Предпочита да е на главен асфалтиран път.
Търся да купя за мой клиент хотел с минимум 100 стаи на първа или втора линия до морето в к.к. Златни пясъци. Разглеждаме предложения и за централна част на гр. Варна.
Търся за мой клиент обзаведен и оборудван хотел в района. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в близост до плажната ивица.
Търся да купя за мой клиент хотел. Разглеждаме предложения подходящи за създаване на база за детски лагер. Обекти в близост до морето и плажната ивица и с добър достъп са с предимство. Приемливо е имота ...
Мой клиент желае да закупи разработен хотел във Варна, к.к. Златни Пясъци. По възможност да бъде на Първа линия до плажа. Предимство е да има басейн.
Търся за мой клиент хотел в района на град Варна около к.к. Златни пясъци на първа линия. Хотелът да разполага поне с 30 стаи.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да закупя за мой клиент хотел с дворно място и собствен паркинг. Желателно е да има ресторант. Стаите да са със самостоятелни санитарни помещения.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.