Вие търсите: Купувам хотел, град Варна
Търся да закупя за мой клиент хотел с дворно място и собствен паркинг. Желателно е да има ресторант. Стаите да са със самостоятелни санитарни помещения.
Мой клиент желае да закупи разработен хотел във Варна, к.к. Златни Пясъци. По възможност да бъде на Първа линия до плажа. Предимство е да има басейн.
Клиент на МИРЕЛА търси за обезщетение или да закупи парцел за строителство на жилищен комплекс. Предпочита да е на главен асфалтиран път.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи имот подходящ за старчески дом, хоспис. Разглежда всички подходящи предложения в районите на в.з. Ален Мак, к.к. Св.Св. Константин и Елена, кв.Траката и Евксиноград, с. ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи хотел в к.к Св. Св. Константин и Елена, к.к Златни пясъци, кв. Траката. С предимство разглеждаме активни хотели, без нужда от ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи хотел, подходящ за хоспис в к. к Св. Св. Константин и Елена, м-ст Ален Мак, к.к Златни пясъци.
Търся да купя за мой клиент хотел. Разглеждаме предложения подходящи за създаване на база за детски лагер. Обекти в близост до морето и плажната ивица и с добър достъп са с предимство. Приемливо е имота ...
Мой клиент търси да закупи хотел в к.к. Златни пясъци, близо до плаж. Хотелът да разполага със смукателна и нагнетателна вентилация във всички общи части, кухня и складови помещения.
Строително-инвестиционна компания търси да купи парцел за строителство с готов ПУП в централната част и на гр. Варна. Разглеждаме предложения и в други атрактивни райони, с възможност за бърза реализация ...
Мой клиент купува хотел в Златни Пясъци, Ален мак, Кабакум, и св.св. Константин и Елена. Задължително трябва да има легова база над 200 легла.
Имам клиент, който купува хотел в централната част на град Варна. Задължително условие е да е работещ и с обзавеждане.
Клиент на Мирела търси да закупи хотел в град Варна. Ще се разглеждат имоти с добър асфалтов достъп.
Клиент на МИРЕЛА, търси да купи хотел с минимум 15 стаи, по българското Черноморие. Разглеждаме предложения в градовете Варна, Балчик, Бургас, Созопол, Несебър. Ако сградата е над три етажа задължително ...
Търся за мой доверен клиент хотел в районите к.к Св. Св. Константин и Елена и к.к Слънчев ден. Трябва да разполага с най-малко 15 стаи и самостоятелен двор.
Търся под наем или за покупка разработен и оборудван хотел в близост до морето. Предпочитаните райони са к.к Св. Св. Константин и Елена, м-ст Евксиноград, Златни пясъци, Кабакум, централна част на град ...