Вие търсите: Купувам вила, град Варна, в.з. Ален мак
Клиент търси къща или вила в град Варна. Разглежда в посочените квартали, с двор, три спални и в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент къща в района на Варна. Напълно реновирана и обзаведена, с достъп по асфалтирана улица, с озеленен и облагороден двор.
Клиент, с когото работя търси да купи къща с двор и басейн в град Варна. Разглежда с предимство е кв. Бриз и в.з. Ален мак.
Мой клиент търси да закупи къща в крайградските райони на град Варна. Иска да има красива гледка към морето. Бюджетът му е около 40 000 евро.
Мой клиент търси да купи къща или вила в крайните квартали на град Варна. Разглежда предложения с голям двор.
Търси да закупи самостоятелна къща или вила с двор в град Варна - местност Свети Никола, кв. Бриз, кв. Траката, кв. Ален Мак, местност Акчелар, м. Евксиноград. Важно изискване от страна на клиентите е ...
Мои клиенти търсят да закупят къща извън града. Искат строителството на имота да е ново, да имат дворно пространство и достъпът да е от асфалтов път.
Мой клиент търси да купи парцел с къща, подходяща за реставрация, в град Варна. Разглежда в посочените квартали.
Клиент търси да закупи къща в района на в.з. Ален мак, к.к. Св. Св. Константин и Елена, кв. Траката, м-т Манастирски рид и м-т Добрева чешма. Желателно е да не е за основен ремонт.
Клиент на МИРЕЛА желае да закупи къща в крайградските зони на гр. Варна. Ще разглеждаме луксозно обзаведени къщи с РЗП не по-малко от 250 кв. м и площ на двора не по-малко от декар. С предимство са къщи ...